Povezane vesti
Kompletno rekonstruisana užička Hadži Melentijeva ulica
Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
„Danas završavamo radove ovde u Hadži Melentijevoj ulici, koja je u proteklih mesec dana u potpunosti rekonstruisana. Grad je izdvojio sredstva u iznosu od oko 14,5 miliona dinara, za rekonstrukciju ove ulice i radove koji se odnose na podzide, trotoare… »
Kompletno rekonstruisana Hadži Melentijeva ulica (VIDEO)
Zoom UE pre 3 sata
UŽICE-Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević obišla je danas Hadži Melentijevu ulicu, gde se asfaltiranjem završava kompletna rekonstrukcija za koju je iz budžeta grada izdvojeno oko 14,5 miliona dinara. “Na moje i zadovoljstvo svih meštana… »
Kompletno rekonstruisana Hadži Melentijeva ulica
Užice oglasna tabla pre 3 sata
Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević obišla je danas Hadži Melentijevu ulicu, gde se asfaltiranjem završava kompletna rekonstrukcija za koju je iz budžeta grada izdvojeno oko 14,5 miliona dinara. “Na moje i zadovoljstvo svih meštana danas… »
Raković Radivojević: U toku realizacija ključnih projekata za kvalitetniji život građana
Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
istakla je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, govoreći o tom značajnom projektu koji će sa nešto više od 319 miliona dinara, finansirati Ministarstvo za javna ulaganja. Prema njenim rečima, tender za izvođača radova traje do 5. avgusta… »
Gradonačelnica: U narednom periodu realizacija veoma značajnih projekata (VIDEO)
Zoom UE pre 6 sati
UŽICE – “Rekonstrukcija cevovoda visoke zone na potezu Cerovića brdo- Pora- Gluvaći – Kapetanovina, jeste nešto na šta su Užičani čekali nekoliko decenija, a mi smo baš kao što smo i obećali uspeli da obezbedimo sredstva”, istakla je gradonačelnica Užica… »
Vesti dana »

Savet EU usvojila najobimniji 18. paket sankcija protiv Rusije
Euronews pre 12 minutajoš 63 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Lokalni pljuskovi danas, topliji vikend i novi toplotni talas do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 38 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Savet EU usvojila najobimniji 18. paket sankcija protiv Rusije
Euronews pre 21 minutajoš 23 povezane