Povezane vesti

Ogroman skandal trese teniski svet! Poznati igrači umalo da se potuku na terenu! Žestoko se prozivali i pretili jedan drugom…

Ogroman skandal trese teniski svet! Poznati igrači umalo da se potuku na terenu! Žestoko se prozivali i pretili jedan drugom…

Kurir pre 21 dana
U centru skandala našli su se Argentinac Kamilo Ugo Karabeli i Čileanac Kristijan Garin. Karabeli je slavio u dva seta sa 6:4, 6:4 i izborio plasman u osminu finala, gde je kasnije savladao i Botika van de Zandšulpa. Ipak, kraj meča obeležila je žestoka… »
Umalo tuča na teniskom meču: "Zašto si mi to rekao? Vidimo se napolju, ako imaš petlju"

Umalo tuča na teniskom meču: "Zašto si mi to rekao? Vidimo se napolju, ako imaš petlju"

Telegraf pre 21 dana
Turnir u Bastadu, koji se igra na šljaci u Švedskoj od 7. do 20. jula, ušao je u završnicu, ali je jedan meč iz šesnaestine finala zasenio sportsku atmosferu - i to zbog žestokog verbalnog sukoba između dvojice tenisera. Argentinac Kamilo Ugo Karabeli… »
Skandal kakav tenis ne pamti! "Zašto me zoveš budalom, vidimo se napolju" (video)

Skandal kakav tenis ne pamti! "Zašto me zoveš budalom, vidimo se napolju" (video)

Večernje novosti pre 21 dana
Turnir u švedskom Bastadu ulazi u završnu fazu, ali jedan duel iz šesnaestine finala privukao je pažnju ne zbog tenisa, već zbog žestokog sukoba na terenu. Foto: Profimedia U centru skandala našli su se Argentinac Kamilo Ugo Karabeli i Čileanac Kristijan… »

Vesti dana »