Povezane vesti

Evo zašto je Koprivica otišao iz Partizana Najviše bih voleo da sam ostao...

Evo zašto je Koprivica otišao iz Partizana Najviše bih voleo da sam ostao...

Dnevnik pre 22 dana
Doskorašnji košarkaš Partizana, Balša Koprivica, otkrio je zašto je napustio redove crno-belih uprkos tome što je dobio predlog novog ugovora, a govorio je u novom razgovoru za "Meridian sport". Otkrio je kako ponudu Partizana nije želeo previše da… »
Surovo iskren! Bivši košarkaš Partizana bez dlake na jeziku o odlasku iz kluba: "Znajući kakva je situacija u klubu, kako sve…

Surovo iskren! Bivši košarkaš Partizana bez dlake na jeziku o odlasku iz kluba: "Znajući kakva je situacija u klubu, kako sve…

Kurir pre 22 dana
Bivši centar Partizana, Balša Koprivica, objasnio je razloge svog odlaska iz kluba, iako mu je ponuđen novi ugovor. On je u intervjuu za " Meridian sport" otvoreno govorio o razočaranju zbog svog statusa u timu, što je, kako kaže, bio ključni razlog zbog… »
"Najviše bih voleo da sam ostao, ali..." Balša Koprivica otkrio zbog čega je otišao iz Partizana

"Najviše bih voleo da sam ostao, ali..." Balša Koprivica otkrio zbog čega je otišao iz Partizana

Večernje novosti pre 22 dana
Doskorašnji košarkaš Partizana, Balša Koprivica, otkrio je razloge zbog čega je napustio crno-bele. FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanovic Srpski centar karijeru će nastaviti u turskom Bahčešehiru, a u intervjuu za "Meridian Sport" govorio je o… »
"Morao sam da odem iz Partizana"

"Morao sam da odem iz Partizana"

B92 pre 23 dana
Balša Koprivica je otkrio razloge zbog kojih je napustio Partizan. Posle četiri godine provedene u crno-belom dresu, Balša Koprivica i zvanično je završio svoju epizodu u Partizanu. Srpski centar karijeru će nastaviti u turskom Bahčešehiru, a u intervjuu… »
Balša Koprivica: Morao sam da odem iz Partizana da bih igrao

Balša Koprivica: Morao sam da odem iz Partizana da bih igrao

Sport klub pre 23 dana
Balša Koprivica je posle četiri godine napustio Partizan i u narednoj sezoni će nastupati za istasnbulski Bahčešehir. Centar je progovorio o razlozima za odlazak iz kluba iz Humske. Koprivica (25) je posle dve godine studija na Florida Stejtu stigao u… »
Koprivica otkrio zašto nije ostao u Partizanu: "Ponudili su mi ugovor, ali nisam mogao..."

Koprivica otkrio zašto nije ostao u Partizanu: "Ponudili su mi ugovor, ali nisam mogao..."

Telegraf pre 23 dana
Doskorašnji košarkaš Partizana, Balša Koprivica, otkrio je zašto je napustio redove crno-belih uprkos tome što je dobio predlog novog ugovora, a govorio je u novom razgovoru za "Meridian sport". Otkrio je kako ponudu Partizana nije želeo previše da… »

Vesti dana »