Povezane vesti

Slavna glumica optužila muža za nasilje: Pokazala uznemirujuće fotografije podliva i detaljno opisala užas koji je preživela…

Slavna glumica optužila muža za nasilje: Pokazala uznemirujuće fotografije podliva i detaljno opisala užas koji je preživela…

Kurir pre 20 dana
Muž glumice Deniz Ričards, Aaron Fajpers podneo je pre nekoliko dana zahtev za razvod braka. On je kao datum razdvajanja izdvojio 4. jul 2025. godine navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razlaza. Ovom prilikom je zatražio i alimentaciju… »
Deniz Ričards optužila supruga za višegodišnje zlostavljanje: Aron Fajpers me je davio, udarao, pretio mi smrću

Deniz Ričards optužila supruga za višegodišnje zlostavljanje: Aron Fajpers me je davio, udarao, pretio mi smrću

Večernje novosti pre 20 dana
AMERIČKA glumica i model, Deniz Ričards (54) 16. jula dobila je sudsku privremenu meru zabrane približavanja svoga supruga, od kog se fizički razdvojila, Arona Fajpersa (49), nakon što je iznela ozbiljne optužbe protiv njega za trpljenje fizičkog i… »
Slavna glumica optužila supruga za porodično nasilje i pretnje smrću: Pokazala modrice, on se odmah oglasio (FOTO)

Slavna glumica optužila supruga za porodično nasilje i pretnje smrću: Pokazala modrice, on se odmah oglasio (FOTO)

Nova pre 20 dana
Glumica Deniz Ričards optužila je svog supruga, glumca Erona Fajpersa, za porodično nasilje i pretnje smrću, nakon što je on podneo zahtev za razvod. Glumici je odobrena privremena zabrana prilaska otuđenom suprugu, prenosi magazin People. Deniz Ričards… »
Slavna glumica optužila supruga za porodično nasilje FOTO

Slavna glumica optužila supruga za porodično nasilje FOTO

B92 pre 20 dana
Glumica Deniz Ričards optužila je svog supruga, glumca Arona Fajpersa za porodično nasilje i pretnje smrću, nakon što je podneo zahtev za razvod. Glumici je odobrena privremena zabrana prilaska protiv supruga, prenosi Pipl Ričard je u dokumentima navela… »

Vesti dana »