Povezane vesti

"Da nam je da ga još jednom zagrlimo...": Potresna ispovest roditelja policajca Nikole Krsmanovića (34) koga je ubio albanski…

"Da nam je da ga još jednom zagrlimo...": Potresna ispovest roditelja policajca Nikole Krsmanovića (34) koga je ubio albanski…

Blic pre 23 dana
Na današnji dan pre godinu dana ubijen je 34-godišnji policajac Nikola Krsmanović. Neutešni majka Ljiljana i otac Milenko za Blic televiziju su otvorili vrata porodičnog doma i u potresnoj ispovesti poručili: “Da nam je da ga još jednom zagrlimo, da mu… »
Skandal uoči godišnjice ubistva srpskog policajca u Loznici: Veličaju albanskog ubicu Fatona Hajrizija, dobio bistu

Skandal uoči godišnjice ubistva srpskog policajca u Loznici: Veličaju albanskog ubicu Fatona Hajrizija, dobio bistu

Mondo pre 22 dana
Albanski terorista i pripadnik OVK Faton Hajrizi je pre godinu dana ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, a 36 sati kasnije likvidiran je nakon što je opet pucao na pripadnike MUP-a Srbije. Uoči godišnjice smrti robijaša Hajrizija… »
"Još čekamo da uđe na vrata, ostaće upamćen kao heroj": Sestra ubijenog policajca Nikole o najtežem gubitku

"Još čekamo da uđe na vrata, ostaće upamćen kao heroj": Sestra ubijenog policajca Nikole o najtežem gubitku

Telegraf pre 22 dana
Policajac Nikola Krsmanović dobio ulicu u Loznici. Prošlo je tačno godina dana od kada je u Lipničkom Šoru kod Loznice, tokom rutinske kontrole vozila, ubijen policajac Nikola Krsmanović (34). Njegov život ugašen je u noći između 17. i 18. jula 2024… »
Sramota! Terorista Faton Hajrizi ubio srpskog policajca pre godinu dana: "Kako je moguće da dajemo pomen lopovu i kriminalcu…

Sramota! Terorista Faton Hajrizi ubio srpskog policajca pre godinu dana: "Kako je moguće da dajemo pomen lopovu i kriminalcu…

Kurir pre 22 dana
Albanski terorista i pripadnik OVK Faton Hajrizi pre godinu dana ubio je srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, a 36 sati kasnije likvidiran je nakon što je opet pucao na pripadnike MUP-a Srbije. Uoči godišnjice smrti robijaša Hajrizija… »
Skandal! Ubica srpskog policajca, Faton Hajrizi, dobio spomenik! I Albanci besni: Kako je moguće da dajemo pomen lopovu i…

Skandal! Ubica srpskog policajca, Faton Hajrizi, dobio spomenik! I Albanci besni: Kako je moguće da dajemo pomen lopovu i…

Alo pre 22 dana
Albanski terorista i pripadnik OVK Faton Hajrizi pre godinu dana ubio je srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, a 36 sati kasnije likvidiran je nakon što je opet pucao na pripadnike MUP-a Srbije. Uoči godišnjice smrti robijaša Hajrizija… »
Lipnički Šor: Pomen stradalom policajcu Nikoli Krsmanoviću

Lipnički Šor: Pomen stradalom policajcu Nikoli Krsmanoviću

RTS pre 23 dana
Danas se obeležava godišnjica smrti Nikole Krsmanovića, policajca kog je 18. jula prošle godine na dužnosti ubio albanski terorista. Krsmanović je bio službenik Stanice granične policije Trbušnica i pripadnik odreda Žandarmerije. Na mestu gde ubijen… »
"Molim se da mi dođe u snu, da mu se glasa setim": Roditelji policajca kog je ubio albanski terorista neutešni

"Molim se da mi dođe u snu, da mu se glasa setim": Roditelji policajca kog je ubio albanski terorista neutešni

Telegraf pre 23 dana
Žrtva nije uzaludna. Pre godinu dana, 18. jula, policajac Nikola Krsmanović (34) je otišao na posao u noćnu smenu, da bi ga Faton Hajrizi (38) ubio hicima iz pištolja prilikom rutinske kontrole automobila tutinskih registarskih oznaka. Otac Milenko je… »
"Terorista mu je pucao u glavu, a onda prekid filma" Sestra ubijenog policajca iz Loznice prvi put govori o gubitku, otkrila i…

"Terorista mu je pucao u glavu, a onda prekid filma" Sestra ubijenog policajca iz Loznice prvi put govori o gubitku, otkrila i…

Kurir pre 23 dana
"Došlo je do pucnjave! Albanac mu je pucao u glavu!" Tada je krenulo zujanje u mojoj glavi, prekid filma. Sećam se da se pogledala u ogledalo, bila sam zelena u licu. Otišla sam pod tuš i sedela nepomično neko vreme, smišljajući kako da saopštim majci… »
„Jedva je izustio da je bila pucnjava i da je Albanac pucao Nikoli u glavu“: Potresna ispovest sestre policajca Krsmanovića…

„Jedva je izustio da je bila pucnjava i da je Albanac pucao Nikoli u glavu“: Potresna ispovest sestre policajca Krsmanovića…

Nova pre 23 dana
"Došlo je do pucnjave! Albanac mu je pucao u glavu!" Tada je krenulo zujanje u mojoj glavi, prekid filma. Sećam se da se pogledala u ogledalo, bila sam zelena u licu. Otišla sam pod tuš i sedela nepomično neko vreme, smišljajući kako da saopštim majci… »
Godišnjica ubistva policajca Nikole Krsmanovića u Loznici

Godišnjica ubistva policajca Nikole Krsmanovića u Loznici

Nova pre 23 dana
Godišnjica ubistva policajca Nikole Krsmanovića obeležava se danas u Loznici. On je ubijen je 18. jula u jutarnjim satima na ulasku u ovaj grad. Na njega je iz pištolja pucao osuđeni kriminalac Faton Hajrizi sa Kosova i Metohije, nakon čega je pobegao… »
"Od tog dana više ništa nije isto": Reči sestre ubijenog policajca Nikole teraju suze na oči: "Izustio je da je bila pucnjava…

"Od tog dana više ništa nije isto": Reči sestre ubijenog policajca Nikole teraju suze na oči: "Izustio je da je bila pucnjava…

Blic pre 23 dana
"Otišao je na posao i više se nije vratio": Prošlo je godinu dana od ubistva policajca Nikole u Loznici

"Otišao je na posao i više se nije vratio": Prošlo je godinu dana od ubistva policajca Nikole u Loznici

Telegraf pre 23 dana
Pobegao iz zatvora. Prošlo je godinu dana od ubistva policijskog službenika Nikole Krsmanovića (34), koji ubijen je u noći između 17. i 18. jula prošle godine u Lipničkom Šoru kod Loznice kada je u njega pucao Faton Hajrizi koji se nalazio u taksiju… »
"Molim se da mi Nikola dođe u san i kaže nešto, da mu se glasa setim!" Roditelji ubijenog srpskog policajca neutešni na…

"Molim se da mi Nikola dođe u san i kaže nešto, da mu se glasa setim!" Roditelji ubijenog srpskog policajca neutešni na…

Kurir pre 23 dana
Pre godinu dana, tog 17. jula, loznički policajac Nikola Krsmanović (34) je otišao na posao u noćnu smenu. Otac Milenko je ostao u porodičnoj kući u Dragincu, a majka Liljana bila je kod ćerke, zeta i unuka u Švajcarskoj. Nisu slutili da će im nekoliko… »

Vesti dana »