Povezane vesti
Arsenal potpisao ugovor sa reprezentativcem Srbije: Iz Akademije u prvi tim "tobdžija"
Euronews pre 22 dana
Srpski fudbaler, Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa engelskim Arsenalom, saopštio je klub iz Londona. Reč je o momku rođenom u januaru 2028. godine koji je poslednjih per godina proveo u akademiji slavnog kluba iz prestonice Engleske… »
Arsenal računa na srpskog sina
Sputnik pre 23 dana
Luis Zečević-Džon, fudbaler srpskog porekla. potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski klub. Prošlog proleća Srbiju je obradovala vest da je Luis Zečević – Džon izabrao da nosi nacionalni dres srpskog tima, uprkos tome što je… »
Srbin potpisao profesionalni ugovor sa Arsenalom
Sportski žurnal pre 23 dana
Luis Zečević-Džon je član Arsenalove akademije od decembra 2020. godine. Srpski fudbaler Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas engleski klub, prenosi Tanjug. Zečević-Džon (17) je član Arsenalove akademije od… »
Luis Zečević Džon potpisao za Arsenal: Zbog Srbije odbio Englesku, a čeka ga šansa karijere
Mondo pre 23 dana
Srpski fudbaler Luis Zečević Džon (17) je budućnost slavnog Arsenala! Talentovani fudbaler koji je u konkurenciji nekoliko zemalja odlučio da igra za Srbiju zbog majke potpisao je prvi profesionalni ugovor u karijeri, a to je pokazatelj da u timu iz… »
Luis zećević-DžON potpisao profesionalni ugovor sa Arsenalom: Mladi Srbin odigrao četiri utakmice za mlađe selekcije
Dnevnik pre 23 dana
Srpski fudbaler Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas engleski klub. Zečević-Džon (17) je član Arsenalove akademije od decembra 2020. godine. "Imao sam sreću da sam išao u školu sa decom Pera Mertezakera… »
Luis Zečević-Džon potpisao profesionalni ugovor sa Arsenalom
RTS pre 23 dana
Srpski fudbaler Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski klub. Zečević-Džon (17) je član Arsenalove akademije od decembra 2020. godine. "Imao sam sreću da sam išao u školu sa decom Pera Mertezakera. Igrao sam… »
"Bomba" na ostrvu! Srbin potpisao za Arsenal
Večernje novosti pre 23 dana
Srpski fudbaler Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas engleski klub. FOTO: Tanjug/AP Zečević-Džon (17) je član Arsenalove akademije od decembra 2020. godine. - Imao sam sreću da sam išao u školu sa decom Pera… »
Mladi Srbin postao Arsenalov profesionalac FOTO
B92 pre 23 dana
Srpski fudbaler Luis Zečević-Džon potpisao je profesionalni ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski klub. Zečević-Džon (17) je član Arsenalove akademije od decembra 2020. godine. "Imao sam sreću da sam išao u školu sa decom Pera Mertezakera. Igrao sam… »
Talentovani Srbin potpisao za Arsenal
Telegraf pre 23 dana
Jedan od najtalentovanijih mladih srpskih fudbalera, Luis Zečević-Džon, prepoznat je od strane fudbalske škole Arsenala i prvog tima i Mikela Artete, te je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. On je prethodnih godina bio deo omladinske škole Arsenala… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob pristalica vlasti i opozicije zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama
NIN pre 1 satjoš 33 povezane

Vreli talas u Srbiji: U Ćupriji u 16 časova izmereno 40 stepeni, u Beogradu 38 stepeni
Euronews pre 36 minutajoš 47 povezanih

"Zelenski će morati da donese teške odluke o teritoriji": Oglasio se Kličko uoči sastanka Putina i Trampa: "Umorni smo od rata"
Blic pre 36 minutajoš 47 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 14 povezanih