Повезане вести
Арсенал потписао уговор са репрезентативцем Србије: Из Академије у први тим "тобџија"
Еуроневс 18.07.2025
Српски фудбалер, Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са енгелским Арсеналом, саопштио је клуб из Лондона. Реч је о момку рођеном у јануару 2028. године који је последњих пер година провео у академији славног клуба… »
Арсенал рачуна на српског сина
Спутник 18.07.2025
Луис Зечевиц́-Џон, фудбалер српског порекла. потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је енглески клуб. Прошлог пролец́а Србију је обрадовала вест да је Луис Зечевиц́ – Џон изабрао да носи национални дрес српског… »
Србин потписао професионални уговор са Арсеналом
Спортски журнал 18.07.2025
Луис Зечевић-Џон је члан Арсеналове академије од децембра 2020. године. Српски фудбалер Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је данас енглески клуб, преноси Тањуг. Зечевић-Џон (17) је члан… »
Луис Зечевић Џон потписао за Арсенал: Због Србије одбио Енглеску, а чека га шанса каријере
Мондо 18.07.2025
Српски фудбалер Луис Зечевић Џон (17) је будућност славног Арсенала! Талентовани фудбалер који је у конкуренцији неколико земаља одлучио да игра за Србију због мајке потписао је први професионални уговор у каријери, а то је… »
Луис зећевић-ЏОН потписао професионални уговор са Арсеналом: Млади Србин одиграо четири утакмице за млађе селекције
Дневник 18.07.2025
Српски фудбалер Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је данас енглески клуб. Зечевић-Џон (17) је члан Арсеналове академије од децембра 2020. године. "Имао сам срећу да сам ишао у школу са… »
Луис Зечевић-Џон потписао професионални уговор са Арсеналом
РТС 18.07.2025
Српски фудбалер Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је енглески клуб. Зечевић-Џон (17) је члан Арсеналове академије од децембра 2020. године. "Имао сам срећу да сам ишао у школу са децом… »
"Бомба" на острву! Србин потписао за Арсенал
Вечерње новости 18.07.2025
Српски фудбалер Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је данас енглески клуб. ФОТО: Тањуг/АП Зечевић-Џон (17) је члан Арсеналове академије од децембра 2020. године. - Имао сам срећу да сам… »
Млади Србин постао Арсеналов професионалац ФОТО
Б92 18.07.2025
Српски фудбалер Луис Зечевић-Џон потписао је професионални уговор са Арсеналом, саопштио је енглески клуб. Зечевић-Џон (17) је члан Арсеналове академије од децембра 2020. године. "Имао сам срећу да сам ишао у школу са децом… »
Талентовани Србин потписао за Арсенал
Телеграф 18.07.2025
Један од најталентованијих младих српских фудбалера, Луис Зечевић-Џон, препознат је од стране фудбалске школе Арсенала и првог тима и Микела Артете, те је потписао свој први професионални уговор. Он је претходних година био део… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 31 минутајош 39 повезаних
Систем почео да штуца јутрос због брзине пријава: Комплетне цене легализације, ево колико ће вас све коштати (фото)
Блиц пре 6 минутајош 114 повезане
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 3 сатајош 43 повезане
Једни имају носач авиона, Ф-16 и моћну морнарицу, други старе руске хеликоптере - њихов сукоб изазива хаос
Б92 пре 2 сатајош 42 повезане