Повезане вести
Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга у Земуну
Недељник 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
Студенти за сутра најавили блокаду Земуна
Време 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади најавили су за сутра (19. јул) у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. Студенти у блокади Пољопривредног факултета Универзитета у Београду најавили су за суботу (19. јул)… »
Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра у 17 часова
Н1 Инфо 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. "Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра у 17 часова
Нова 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
„Земун у суботу стаје“: Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра
Данас 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе нас, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
Вести дана »

Расветљен напад на угоститељски објекат у Зрењанину Ухапшен мушкарац који је бацио ручну бомбу на локал
Дневник пре 7 минутајош 30 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 3 сатајош 33 повезане

Од стана остала само врата: Мајка и ћерка погинуле у пожару у Раковици: Полиција запечатила улаз (фото)
Блиц пре 37 минутајош 38 повезаних

Сандро Гоци: Српски студенти свакодневно претварају европске вредности у стварност
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних

Спремите кишобране, пљуштаће! Сутра стиже промена времена, температуре до 17 степени!
Ало пре 4 сатијош 33 повезане