Повезане вести

Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга у Земуну

Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга у Земуну

Недељник 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
Студенти за сутра најавили блокаду Земуна

Студенти за сутра најавили блокаду Земуна

Време 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади најавили су за сутра (19. јул) у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. Студенти у блокади Пољопривредног факултета Универзитета у Београду најавили су за суботу (19. јул)… »
Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра у 17 часова

Н1 Инфо 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. "Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »

Нова 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе на, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »
„Земун у суботу стаје“: Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра

„Земун у суботу стаје“: Студенти најавили блокаду Авијатичарског трга за сутра

Данас 18.07.2025
Студенти Пољопривредног факултета у блокади Универзитета у Београду најавили су за сутра у 17 часова блокаду Авијатичарског трга у Земуну. „Газе нас, хапсе нас, застрашују нас али ми смо и даље на улици. Уместо да су одговорни… »

Вести дана »