Povezane vesti
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta: Odluka o prekidu blokada je ispravna
Danas pre 21 dana
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. „Mislim… »
Dekan Fizičkog: Odluka studenata da prekinu blokadu fakulteta ispravna, videćemo za dalje
N1 Info pre 21 dana
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim da je to u… »
Dekan Fizičkog fakulteta: Dobra odluka studenata da prekinu blokadu
NIN pre 21 dana
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 4 satijoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 7 satijoš 1 povezana