Povezane vesti
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta: Odluka o prekidu blokada je ispravna
Danas 18.07.2025
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. „Mislim… »
Dekan Fizičkog: Odluka studenata da prekinu blokadu fakulteta ispravna, videćemo za dalje
N1 Info 18.07.2025
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim da je to u… »
Dekan Fizičkog fakulteta: Dobra odluka studenata da prekinu blokadu
NIN 18.07.2025
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim… »
Vesti dana »

Japanski parlament izabrao Sanae Takaiči za prvu ženu na čelu vlade zemlje
Novi magazin pre 53 minutajoš 29 povezanih

Ministar spoljnih poslova Poljske: Vlasti ne garantuju Putinu bezbedan prolaz do Budimpešte
N1 Info pre 23 minutajoš 31 povezana

Sarkozi ispraćen na robiju uz Marseljezu, stigao u svoj novi "dom" Bivši predsednik Francuske počinje da služi petogodišnju kaznu zatvora u ćeliji od 9 kvadrata
Kurir pre 13 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih