Povezane vesti
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta: Odluka o prekidu blokada je ispravna
Danas pre 22 dana
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. „Mislim… »
Dekan Fizičkog: Odluka studenata da prekinu blokadu fakulteta ispravna, videćemo za dalje
N1 Info pre 22 dana
Dekan beogradskog Fizičkog Fakulteta Voja Radovanović izjavio je da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim da je to u… »
Dekan Fizičkog fakulteta: Dobra odluka studenata da prekinu blokadu
NIN pre 22 dana
Dekan beogradskog Fizičkog fakulteta Voja Radovanović izjavio je danas FoNetu da je odluka studenata tog fakulteta da prekinu blokadu ispravna, kako bi se školska godina bez problema privela kraju i omogućio neometan upis nove generacije brucoša. "Mislim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 3 satajoš 2 povezane