Povezane vesti
Nikola Jović ambasador Evrobasketa za juniore
Sport klub pre 23 dana
Reprezentativac Srbije i igrač Majami Hita Nikola Jović biće ambasador Evropskog prvenstva za juniore, koje će od 26. jula do 3. avgusta biti održano u Beogradu. Jedan od najboljih mlađih evropskih igrača u najjačoj ligi sveta sa velikim entuzijazmom i… »
Nikola Jović ambasador Evropskog prvenstva za juniore
Nova pre 23 dana
Košarkaš Majamija i srpski reprezentativac Nikola Jović biće ambasador predstojećeg Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu. „Velika mi čast da budem ambasador, promovišem i podržavam juniorsko Evropsko prvenstvo čiji je domaćin naš glavni grad. Sa… »
Jović ambasador Evropskog juniorskog prvenstva u Beogradu
Sportski žurnal pre 23 dana
Nikola je pozvao ljubitelje košarke da podrže reprezentaciju Srbije na tom takmičenju. Krilo Majamija i srpski reprezentativac Nikola Jović biće ambasador predstojećeg Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu, saopštio je danas Košarkaški savez. -… »
Nikola Jović ambasador Eurobasketa za juniore u Beogradskoj areni: Sav prihod od ulaznica u humanitarne svrhe
Telegraf pre 23 dana
Košarkaški reprezentativac Srbiјe i član Maјami Hita, Nikola Јović biće ambasador Evropskog prvenstva za јuniore, koјe se od 26. јula do 3. avgusta održava u Beogradu, odnosno u velikoј i maloј Beogradskoј areni. Јedan od naјboljih mlađih evropskih… »
Jović ambasador evrobasketa u Beogradu: Znam koliko mladima znači podrška, bio sam u njihovoj poziciji
Dnevnik pre 23 dana
Košarkaški reprezentativac Srbije i član Majamija Nikola Jović biće ambasador Evropskog prvenstva za juniore, koje se od 26. jula do 3. avgusta održava u Beogradu. Kako se navodi na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, jedan od najboljih mlađih evropskih… »
Srpski košarkaš Nikola Jović ambasador Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu
Politika pre 23 dana
Košarkaški reprezentativac Srbije i član Majamija Nikola Jović biće ambasador predstojećeg Evropskog prvenstva za juniore, koje se od 26. jula do 3. avgusta održava u Beogradu, saopštio je danas KSS. Kako se navodi na sajtu KSS-a, jedan od najboljih… »
Nikola Jović ambasador Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu
Danas pre 23 dana
Košarkaš Majamija i srpski reprezentativac Nikola Jović biće ambasador predstojećeg Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu, saopštio je Košarkaški savez Srbije. „Velika mi čast da budem ambasador, promovišem i podržavam juniorsko Evropsko prvenstvo… »
Velika čast za Nikolu Jovića
B92 pre 23 dana
Srpski košarkaš Nikola Jović biće ambasador Evropskog prvenstva za juniore. Beograd će od 26. jula do trećeg avgusta biti domaćin smotre košarkaša do 18 godina. Jedan od najboljih mladih košarkaša koji nastupa u NBA ligi, Nikola Jović biće ambasador ovog… »
Nikola Jović ambasador Evropskog juniorskog košarkaškog prvenstva u Beogradu
Radio sto plus pre 23 dana
“Velika mi čast da budem ambasador, promovišem i podržavam juniorsko Evropsko prvenstvo čiji je domaćin naš glavni grad. Sa velikim zadovoljstvom ću bodriti naše juniore, naše mlade talentovane košarkaše. Znam koliko im to znači jer sam i sam, ne tako… »
Vesti dana »

Zemljotres u Turskoj magnitude 6,1: Srušeno nekoliko zgrada
RTV Novi Pazar pre 37 minutajoš 35 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih

Pešić: Igramo istim intezitetom bilo da vodimo ili gubimo, protivnik je nebitan
Sportski žurnal pre 1 satjoš 44 povezane

Netanjahu: Cilj Izraela nije okupacija Gaze, već njeno oslobađanje od Hamasa
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane