Повезане вести
Никола Јовић амбасадор Евробаскета за јуниоре
Спорт клуб 18.07.2025
Репрезентативац Србије и играч Мајами Хита Никола Јовић биће амбасадор Европског првенства за јуниоре, које ће од 26. јула до 3. августа бити одржано у Београду. Један од најбољих млађих европских играча у најјачој лиги света са… »
Јовић амбасадор Европског јуниорског првенства у Београду
Спортски журнал 18.07.2025
Никола је позвао љубитеље кошарке да подрже репрезентацију Србије на том такмичењу. Крило Мајамија и српски репрезентативац Никола Јовић биће амбасадор предстојећег Европског првенства за јуниоре у Београду, саопштио је данас… »
Никола Јовић амбасадор Европског првенства за јуниоре
Нова 18.07.2025
Кошаркаш Мајамија и српски репрезентативац Никола Јовић биће амбасадор предстојећег Европског првенства за јуниоре у Београду. „Велика ми част да будем амбасадор, промовишем и подржавам јуниорско Европско првенство чији је… »
Никола Јовић амбасадор Еуробаскета за јуниоре у Београдској арени: Сав приход од улазница у хуманитарне сврхе
Телеграф 18.07.2025
Кошаркашки репрезентативац Србије и члан Мајами Хита, Никола Јовић биће амбасадор Европског првенства за јуниоре, које се од 26. јула до 3. августа одржава у Београду, односно у великој и малој Београдској арени. Један од… »
Јовић амбасадор евробаскета у Београду: Знам колико младима значи подршка, био сам у њиховој позицији
Дневник 18.07.2025
Кошаркашки репрезентативац Србије и члан Мајамија Никола Јовић биће амбасадор Европског првенства за јуниоре, које се од 26. јула до 3. августа одржава у Београду. Како се наводи на сајту Кошаркашког савеза Србије, један од… »
Српски кошаркаш Никола Јовић амбасадор Европског првенства за јуниоре у Београду
Политика 18.07.2025
Кошаркашки репрезентативац Србије и члан Мајамија Никола Јовић биће амбасадор предстојећег Европског првенства за јуниоре, које се од 26. јула до 3. августа одржава у Београду, саопштио је данас КСС. Како се наводи на сајту… »
Никола Јовић амбасадор Европског првенства за јуниоре у Београду
Данас 18.07.2025
Кошаркаш Мајамија и српски репрезентативац Никола Јовић биће амбасадор предстојећег Европског првенства за јуниоре у Београду, саопштио је Кошаркашки савез Србије. „Велика ми част да будем амбасадор, промовишем и подржавам… »
Велика част за Николу Јовића
Б92 18.07.2025
Српски кошаркаш Никола Јовић биће амбасадор Европског првенства за јуниоре. Београд ће од 26. јула до трећег августа бити домаћин смотре кошаркаша до 18 година. Један од најбољих младих кошаркаша који наступа у НБА лиги, Никола… »
Никола Јовић амбасадор Европског јуниорског кошаркашког првенства у Београду
Радио сто плус 18.07.2025
“Велика ми част да будем амбасадор, промовишем и подржавам јуниорско Европско првенство чији је домаћин наш главни град. Са великим задовољством ћу бодрити наше јуниоре, наше младе талентоване кошаркаше. Знам колико им то значи… »
Вести дана »
Тањга незадовољан због односа према играчима Војводине: „То је доказ да нас не цене и то треба да нам буде подстрек да напредујемо у сваком погледу“
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Путин: "Напад украјинских снага на школу у Луганску је терористички напад"
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане
Црвена звезда прославила титулу шампиона Србије: Четворица подигла пехар (ФОТО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана