Povezane vesti
Nikola Jović ambasador Evrobasketa za juniore
Sport klub 18.07.2025
Reprezentativac Srbije i igrač Majami Hita Nikola Jović biće ambasador Evropskog prvenstva za juniore, koje će od 26. jula do 3. avgusta biti održano u Beogradu. Jedan od najboljih mlađih evropskih igrača u najjačoj ligi sveta sa velikim entuzijazmom i… »
Nikola Jović ambasador Evropskog prvenstva za juniore
Nova 18.07.2025
Košarkaš Majamija i srpski reprezentativac Nikola Jović biće ambasador predstojećeg Evropskog prvenstva za juniore u Beogradu. „Velika mi čast da budem ambasador, promovišem i podržavam juniorsko Evropsko prvenstvo čiji je domaćin naš glavni grad. Sa… »
Nikola Jović ambasador Eurobasketa za juniore u Beogradskoj areni: Sav prihod od ulaznica u humanitarne svrhe
Telegraf 18.07.2025
Košarkaški reprezentativac Srbiјe i član Maјami Hita, Nikola Јović biće ambasador Evropskog prvenstva za јuniore, koјe se od 26. јula do 3. avgusta održava u Beogradu, odnosno u velikoј i maloј Beogradskoј areni. Јedan od naјboljih mlađih evropskih… »
Jović ambasador evrobasketa u Beogradu: Znam koliko mladima znači podrška, bio sam u njihovoj poziciji
Dnevnik 18.07.2025
Košarkaški reprezentativac Srbije i član Majamija Nikola Jović biće ambasador Evropskog prvenstva za juniore, koje se od 26. jula do 3. avgusta održava u Beogradu. Kako se navodi na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, jedan od najboljih mlađih evropskih… »
Nikola Jović ambasador Evropskog juniorskog košarkaškog prvenstva u Beogradu
Radio sto plus 18.07.2025
“Velika mi čast da budem ambasador, promovišem i podržavam juniorsko Evropsko prvenstvo čiji je domaćin naš glavni grad. Sa velikim zadovoljstvom ću bodriti naše juniore, naše mlade talentovane košarkaše. Znam koliko im to znači jer sam i sam, ne tako… »
Vesti dana »
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 2 satajoš 1 povezana