Povezane vesti
„Nek izađu iz SNS ili šefovi bolnice da obezbeđuju tunel“: Doktor žestoko odgovorio posle odluke vlasti da lekarske ekipe…
Nova 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
N1 Info 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
Danas 18.07.2025
„Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Vesti dana »
Policija sumnja da je vozač zaspao, 12 poginulih u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj
N1 Info pre 5 minutajoš 42 povezane
Upozorenje zbog visokih temperatura: U Šumadiji pojačana pripravnost od 15. do 17. avgusta
iKragujevac pre 30 minutajoš 21 povezana
Kraj Đokovićevog nestvarnog niza: Prolaze slike iz najtežeg poraza u karijeri
Mondo pre 30 minutajoš 27 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Zrenjanina protestvovali zbog otkupne cene žitarica
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Oglasila se ministarka energetike: o pregovorima MOL-a i Gasproma: "Ishod ne zavisi od Srbije, zasad imamo goriva"
Blic pre 10 minutajoš 9 povezanih