Povezane vesti
„Nek izađu iz SNS ili šefovi bolnice da obezbeđuju tunel“: Doktor žestoko odgovorio posle odluke vlasti da lekarske ekipe…
Nova 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
N1 Info 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
Danas 18.07.2025
„Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Terzić napustio klupu Srbije sa lekarom: Scena u dvorani koja je zabrinula mnoge
Mondo pre 5 minutajoš 19 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 64 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 33 povezane