Povezane vesti
„Nek izađu iz SNS ili šefovi bolnice da obezbeđuju tunel“: Doktor žestoko odgovorio posle odluke vlasti da lekarske ekipe…
Nova 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
N1 Info 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
Danas 18.07.2025
„Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Vesti dana »

Uhapšene tri osobe zbog pucnjave u Višnjičkoj banji, za još tri policija traga
RTS pre 3 satajoš 27 povezanih

Milijarder i bivši komunista dolazi na vlast u Češkoj? Zalaže se za odbacivanje migracione i klimatske politike
Mondo pre 56 minutajoš 22 povezane

Mediji: Hamas nije postigao konsenzus oko razoružanja svojih pripadnika
NIN pre 1 satjoš 44 povezane