Povezane vesti
„Nek izađu iz SNS ili šefovi bolnice da obezbeđuju tunel“: Doktor žestoko odgovorio posle odluke vlasti da lekarske ekipe…
Nova 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
N1 Info 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
Danas 18.07.2025
„Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Izbori na KiM po drugi put ove godine: Problemi sa strujom, jezikom…
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane
Zelenski: Kijev bi želeo da dobije bezbednosne garancije SAD za narednih 30, 40 ili 50 godina
N1 Info pre 24 minutajoš 46 povezanih