Povezane vesti
„Nek izađu iz SNS ili šefovi bolnice da obezbeđuju tunel“: Doktor žestoko odgovorio posle odluke vlasti da lekarske ekipe…
Nova 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
N1 Info 18.07.2025
"Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Doktor: Ovi što su u SNS ili u menadžmentu bolnice neka izađu i neka obezbeđuju tunel
Danas 18.07.2025
„Neobična je ideja da se medicinski radnici, koji su prepoterećeni poslom, sada angažuju na takvim mestima (tunelima) da dežuraju. Sam motiv da neko dođe na tu ideju leži u nekompletnoj tehničkoj dokumentaciji i problematici u vezi sa tunelom na novom… »
Vesti dana »
(KVIZ) Da li biste položili malu maturu iz matematike: Objavljen današnji test
N1 Info pre 26 minutajoš 43 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajinski dron oštetio moskovsku rafineriju nafte; Zelenski: Moskovska oblast osetila domet ukrajinskih dalekometnih mogućnosti
RTV pre 31 minutajoš 43 povezane
Set izmena za unapredjenje pravosudnih zakona sutra pred narodnim poslanicima
RTV pre 16 minutajoš 19 povezanih
Vučić: Parlamentarna saradnja može da bude dodatni zamajac odnosima Srbije i Gruzije
Euronews pre 56 minutajoš 16 povezanih
Iranac proslavom gola izazvao haos! Amerika i internet gore zbog kontroverznog gesta - pogledajte šta je uradio! (video)
Kurir pre 4 satijoš 34 povezane