Povezane vesti
„Žigosao me je svojim inicijalima – u njegov kult me uvukla majka“: Ovako danas izgleda unuka Jelisavete Karađorđević koja je…
Nova 18.07.2025
Indija Oksemberg, ćerka glumice Katarine Oksemberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, svojevremeno je bila deo ozloglašene sekte NXIVM. Naslednica Jelisavete Karađorđević danas je udata i ima dete. Posvetila se pisanju, javnom govoru i pomaganju… »
Bila prinuđena na intimne odnose i žigosana: Evo kako danas izgleda unuka princeze Jelisavete Karađorđević: "u sektu me je…
Blic 18.07.2025
Unuka princeze Jelisavete Karađorđević i ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg, Indija Oksenberg, našla se u centru skandala kada je bila član zloglasnog kulta NXIVM o čemu je javno govorila. Indija Oksenberg danas živi povučenim životom i… »
Vesti dana »
Vučić: Od sutra uklanjanje Ćacilenda, kroz koji dan ide tuda i saobraćaj
Beta pre 12 minutajoš 24 povezane
Bela kuća potvrdila Trampov sastanak sa Zelenskim sutra na Floridi
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane
Mali: "Od januara veći minimalac, idemo na 650 evra, prosečna penzija biće 490 evra"
Blic pre 56 minutajoš 25 povezanih
"Mi smo jedna rasturena ekipa! U ovom trenutku smo najgori tim Evrolige!" Legendarni as Partizana zagrmeo posle velike bruke crno-belih! Njegove reči odjekuju.
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih