Повезане вести

"Осуђен је да ме дели" Јована Јеремић шокирала јавност захтевима након раскида

"Осуђен је да ме дели" Јована Јеремић шокирала јавност захтевима након раскида

Ало 18.07.2025
Јована поставила строге услове будућем партнеру. Водитељка Јована Јеремић недавно је раскинула веридбу са Драганом Станковићем, а од тада не престаје да говори каквог мушкарца жели поред себе. Јована је објаснила да њен партнер… »
"Осуђен је да ме дели" Јована Јеремић након раскида са Драганом шокирала: "Нема шта да тражи у мом животу"

"Осуђен је да ме дели" Јована Јеремић након раскида са Драганом шокирала: "Нема шта да тражи у мом животу"

Телеграф 18.07.2025
Водитељка Јована Јеремић недавно је раскинула веридбу са бизнисменом Драганом Станковићем, а од тада без устезања говори о томе каквог мушкарца жели крај себе, али и кроз какве је емотивне ломове прошла у последње време… »
"Осуђен је да ме дели": Јована Јеремић након раскида са Драганом шокирала: Ево шта захтева од партнера

"Осуђен је да ме дели": Јована Јеремић након раскида са Драганом шокирала: Ево шта захтева од партнера

Блиц 18.07.2025
Водитељка Јована Јеремић недавно је раскинула веридбу са Драганом Станковићем, а од тада не престаје да говори каквог мушкарца. Јована је сада објаснила да њен партнер мора да покаже разумевање за њену љубав према послу. -… »

Вести дана »