Povezane vesti
"Osuđen je da me deli" Jovana Jeremić šokirala javnost zahtevima nakon raskida
Alo pre 20 dana
Jovana postavila stroge uslove budućem partneru. Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a od tada ne prestaje da govori kakvog muškarca želi pored sebe. Jovana je objasnila da njen partner mora da pokaže… »
"Osuđen je da me deli" Jovana Jeremić nakon raskida sa Draganom šokirala: "Nema šta da traži u mom životu"
Telegraf pre 20 dana
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je raskinula veridbu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a od tada bez ustezanja govori o tome kakvog muškarca želi kraj sebe, ali i kroz kakve je emotivne lomove prošla u poslednje vreme. Jovana je otkrila da njen… »
"Osuđen je da me deli": Jovana Jeremić nakon raskida sa Draganom šokirala: Evo šta zahteva od partnera
Blic pre 20 dana
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a od tada ne prestaje da govori kakvog muškarca. Jovana je sada objasnila da njen partner mora da pokaže razumevanje za njenu ljubav prema poslu. - Muškarac koji me voli… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 2 satajoš 31 povezana

Profesor Pravnog fakulteta o presudi Dodiku: Više nego jasno da je reč o odluci političke prirode
Euronews pre 22 minutajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 41 povezana

Razorna oluja preti Evropi, donosi vetar od 150km/h i talase od 10 metara: Evo šta očekuje Srbiju
Mondo pre 7 minutajoš 50 povezanih