Povezane vesti
Kina predstavila prvi humanoidni robot na svetu koji menja svoju bateriju
Sputnik pre 21 dana
Kineska UBTech Robotics sa sedištem u Šenženu saopštila je danas da je razvila novi humanoidni robot koji sam može da menja svoje baterije. Video koji je objavljen u četvrtak prikazuje robota Vokera S2, kako ide do stanice za punjenje, uklanja oslabljenu… »
Ni za ovo mu ne treba ljudska ruka Predstavljen kineski robot koji sam puni bateriju i nikad ne spava
Dnevnik pre 21 dana
Kineska UBTech Robotics sa sedištem u Šenženu saopštila je danas da je razvila novi humanoidni robot koji sam može da menja svoje baterije. Video koji je objavljen u četvrtak prikazuje robota Vokera S2, kako ide do stanice za punjenje, uklanja oslabljenu… »
Vesti dana »

Sprovođenje Netanjahuovog plana "nemoguće bez velikog broja žrtava": Kako tumačiti "ćutanje" američke administracije?
Euronews pre 4 minutajoš 36 povezanih

Putin postavio teške uslove pred mirovne pregovore sa Trampom: Evo šta traži od Zelenskog
B92 pre 38 minutajoš 37 povezanih

Popović prešao administrativni prelaz: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studentski redari i policija „oči u oči“ pred sedištem službi bezbednosti
Nova pre 8 minutajoš 20 povezanih