Povezane vesti

Boriša Simanić objasnio zbog čega se oglasio potresnom porukom: "Od Saveza je stiglo..."

Boriša Simanić objasnio zbog čega se oglasio potresnom porukom: "Od Saveza je stiglo..."

Telegraf pre 21 dana
Srpski košarkaš, Boriša Simanić tokom večeri se oglasio potresnom porukom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti. Heroj reprezentacije Srbije iz Manile je uputio poruku očigledno ljudima iz nacionalnog tima… »
Simanić: Hvala Srbijo, ja vama bubreg, vi meni poniženje

Simanić: Hvala Srbijo, ja vama bubreg, vi meni poniženje

Sport klub pre 20 dana
Boriša Simanić tokom večeri se oglasio povodom odluke saveza da ove godine ne ide na Evrobasket. Srpski košarkaš teško je podneo odluku da ove godine neće sa reprezentacijom ići na Evrobasket, a putem svog Instagram naloga objavio je i poruku. Bivši… »
Oglasio se Boriša Simanić nakon objave koja je rastužila Srbiju: Ovo je glavni razlog njegove reakcije!

Oglasio se Boriša Simanić nakon objave koja je rastužila Srbiju: Ovo je glavni razlog njegove reakcije!

Kurir pre 20 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić oglasio se na Instagramu i rastužio celu naciju. - Hvala Srbijo. Ja vama bubreg i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost - napisao je Boriša Simanić na Instagram storiju. U međuvremenu dobili smo i objašnjenje cele… »
Boriša objasnio svoju burnu reakciju: "Stigla mi je poruka od Saveza..."

Boriša objasnio svoju burnu reakciju: "Stigla mi je poruka od Saveza..."

B92 pre 20 dana
Ustalasao je Boriša Simanić košarkašku javnost ove večeri objavom na Instagramu, u kojoj je bio vrlo oštar. On je na Instagram storiju napisao: "Hvala Srbijo, ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost". Pretpostavljao se razlog… »
Simanić šokirao porukom: "Ja vama bubreg i sreću, a vi meni poniženje"

Simanić šokirao porukom: "Ja vama bubreg i sreću, a vi meni poniženje"

B92 pre 20 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić oglasio se porukom na Instagramu u kojoj je izrazio duboko razočaranje odnosom prema njemu. Simaniću je očito nešto zasmetalo, pogodilo ga toliko da je osetio potrebu da to podeli na društvenim mrežama, a o čemu se tačno… »
Ja vama bubreg, slavu i radost, vi meni poniženje: Boriša Simanić šokirao porukom

Ja vama bubreg, slavu i radost, vi meni poniženje: Boriša Simanić šokirao porukom

Dnevnik pre 20 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić šokirao je javnost porukom na Instagramu. Iako nije baš jasno o čemu je reč, Simaniću je nešto zasmetalo, a pretpostavka je da je to što nije pozvan na širi spisak selektora reprezentacije Srbije Svetislava Pešića za… »
"Od saveza stigla poruka da za mene nema mesta": Simanić objasnio zašto ga je Srbija ponizila

"Od saveza stigla poruka da za mene nema mesta": Simanić objasnio zašto ga je Srbija ponizila

Mondo pre 20 dana
Mnogo je prašine podigla najnovija objava Boriše Simanića. Krilni centar Igokee i osvajač srebra na Svetskom prvenstvu u Manili 2023. godine na svom instagram nalogu napisao je: "Hvala Srbijo, ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i… »
"Hvala Srbijo! Ja vama bubreg, vi meni poniženje" Potresna objava Boriše Simanića na društvenim mrežama

"Hvala Srbijo! Ja vama bubreg, vi meni poniženje" Potresna objava Boriše Simanića na društvenim mrežama

Kurir pre 20 dana
"Hvala Srbijo. Ja vama bubreg i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost", napisao je Boriša Simanić na Instagram storiju. Za sada nije poznato koji je tačan razlog ove objave, a pretpostavlja se da ima veze sa predstojećim evropskim prvenstvom… »
"Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost": Dramatična objava Boriše Simanića

"Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost": Dramatična objava Boriše Simanića

Mondo pre 20 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić ostavio je Srbiju u šoku najnovijom objavom na Instagramu. Dok čekamo širi spisak za Evropsko prvenstvo, reči povremenog reprezentativca izazvaće veliku buru u javnosti. Naime, Simanić koji je bio jedan od učesnika u… »
Potresna poruka Boriše Simanića Srbiji: „Ja vama bubreg, vi meni poniženje“

Potresna poruka Boriše Simanića Srbiji: „Ja vama bubreg, vi meni poniženje“

Nova pre 20 dana
Boriša SImanić, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, oglasio se potresnom porukom. Simanić je putem Instagrama objavio poruku praćenu himnom „Bože Pravde“ u izvođenju Danice Crnogorčević. Poruku je započeo sa „Hvala Srbijo“ uz… »
Od heroja nacije do potrošne robe! Boriša Simanić: Nema mesta za mene u reprezentaciji

Od heroja nacije do potrošne robe! Boriša Simanić: Nema mesta za mene u reprezentaciji

Večernje novosti pre 20 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić pokazao je da je borba za svoju zemlju ne samo patriotski čin, već i spremnost da rizikuješ svoje zdravlje, a njega je ta borba koštalo bubrega. Nakon Svetskog prvenstva u Manili postao je Heroj, a nedugo zatim - potrošna… »
Ovako je Boriša Simanić postao heroj Srbije: Borio se u Manili, bio uz saigrače, pa se junački vratio košarci

Ovako je Boriša Simanić postao heroj Srbije: Borio se u Manili, bio uz saigrače, pa se junački vratio košarci

Telegraf pre 20 dana
Srbija se večeras podigla na noge nakon poruke koju je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram ostavio srpski košarkaš i heroj sa Svetskog prvenstva iz Manile, Boriša Simanić. On je bio razočaran odlukom da ne bude pozvan na pripreme reprezentacije… »
Boriša Simanić se obratio Srbiji: "Ja vama bubreg, vi meni poniženje!"

Boriša Simanić se obratio Srbiji: "Ja vama bubreg, vi meni poniženje!"

Sportske.net pre 20 dana
Boriša Simanić se oglasio na Instagramu i nikome nije baš milo zbog onoga što je video. "Hvala Srbijo! Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost", napisao je Boriša Simanić. On je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Manili… »
Boriša Simanić se oglasio potresnom porukom: "Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu..."

Boriša Simanić se oglasio potresnom porukom: "Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu..."

Telegraf pre 20 dana
Srpski košarkaš, Boriša Simanić postao je heroj nacije tokom Svetskog prvenstva u Manili, gde je naša reprezentacija uspela da stigne do srebrne medalje. On je tada hitno hospitalizovan nakon susreta sa Južnim Sudanom zbog komplikacija sa bubregom… »

Vesti dana »