Povezane vesti
"Kada sam čuo za ovu grupu, tih šest zemalja... udario sam ih jako! Tramp o BRIKS-u: To će se brzo završiti
Dnevnik 18.07.2025
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
"Kad sam čuo za BRIKS jako sam ih udario": Tramp preti da će okončati grupu zemalja ako se ikada ujedine
Euronews 18.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti
Politika 18.07.2025
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa „brzo završila” ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
Vesti dana »
Kakvo nas vreme očekuje za vikend: Duži sunčani periodi, moguća kiša
N1 Info pre 11 minutajoš 9 povezanih
Evropske demokrate o intervenciji policije na Medicinskom fakultetu: Je l’ to tvoj dijalog, Vučiću?
Radio sto plus pre 7 minutajoš 10 povezanih
Vremeplov: Na današnji dan rođena Lukrecija Bordžija, umro Ajnštajn, SB UN uveo sankcije Saveznoj Republici Jugoslaviji...
RTV pre 7 satijoš 4 povezane
Tramp najavio nastavak pregovora SAD i Irana! Prvi brodovi prolaze kroz Ormuski moreuz, Amerika dozvoljava zemljama da kupuju sankcionisanu rusku naftu!
Kurir pre 1 minutjoš 7 povezanih
‘Toalet u kolima’: Novi patent kineskog proizvođača električnih vozila
Danas pre 13 satijoš 1 povezana