Povezane vesti
"Kada sam čuo za ovu grupu, tih šest zemalja... udario sam ih jako! Tramp o BRIKS-u: To će se brzo završiti
Dnevnik pre 12 dana
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
"Kad sam čuo za BRIKS jako sam ih udario": Tramp preti da će okončati grupu zemalja ako se ikada ujedine
Euronews pre 12 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti
Politika pre 12 dana
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa „brzo završila” ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
Vesti dana »

Određen pritvor do 30 dana svim osumnjičenima za napad na policiju u Novom Pazaru
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih

Šatori ispred gradske uprave u Novom Pazaru, blokade na Novom Beogradu, protest u Šapcu protiv iskopavanja litijuma
RTS pre 10 minutajoš 60 povezanih

Dragan Stojković Piksi gleda Partizan u Humskoj protiv Oleksandrije!
Telegraf pre 9 minutajoš 44 povezane

Pogledajte drugi gol Miloševića za ludnicu u Humskoj: Fudbaler Partizana opet "probušio" Ukrajince!
Telegraf pre 34 minutajoš 8 povezanih

Vlast i opozicija različito o memorijalu na Železničkoj stanici: "Spomenik ne mogu podizati oni kojima su ruke krvave"
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih