Povezane vesti
"Kada sam čuo za ovu grupu, tih šest zemalja... udario sam ih jako! Tramp o BRIKS-u: To će se brzo završiti
Dnevnik 18.07.2025
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
"Kad sam čuo za BRIKS jako sam ih udario": Tramp preti da će okončati grupu zemalja ako se ikada ujedine
Euronews 18.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti
Politika 18.07.2025
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa „brzo završila” ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
Vesti dana »
Danas razvedravanje, temperature do 16 stepeni, a evo kad se najavljuje sneg i novi ledeni talas
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih
U saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu povređene dve osobe
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 10 povezanih
Udruženja transportera Balkana nastavila blokadu graničnih prelaza, danas očekuju rešenje EU
Radio sto plus pre 32 minutajoš 7 povezanih
Aleksandra Krunić u finalu Australijan opena u konkurenciji dublova
RTS pre 17 minutajoš 12 povezanih
AMSS: Povoljniji uslovi vožnje, zbog protesta vozača kamiona blokirani prelazi za teretna vozila
N1 Info pre 2 minutajoš 1 povezana