Povezane vesti

"Kada sam čuo za ovu grupu, tih šest zemalja... udario sam ih jako! Tramp o BRIKS-u: To će se brzo završiti

"Kada sam čuo za ovu grupu, tih šest zemalja... udario sam ih jako! Tramp o BRIKS-u: To će se brzo završiti

Dnevnik pre 12 dana
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »
"Kad sam čuo za BRIKS jako sam ih udario": Tramp preti da će okončati grupu zemalja ako se ikada ujedine

"Kad sam čuo za BRIKS jako sam ih udario": Tramp preti da će okončati grupu zemalja ako se ikada ujedine

Euronews pre 12 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti

Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti

Politika pre 12 dana
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa „brzo završila” ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako… »

Vesti dana »