Povezane vesti
Tobdžije dovele brutalno pojačanje: Madueke zvanično novi fudbaler Arsenala
Kurir 18.07.2025
Engleski fudbalski reprezentativac Noni Madueke novi je igrač Arsenala, saopštio je danas londonski klub.Klub je preneo da je dvadesettrogodišnji krilni napadač potpisao višegodišnji ugovor, a u klub stiže iz redova gradskog rivala Čelsija. Madueke je… »
Madueke ostaje u Londonu, plavu zamenio crvenom bojom
Sportski žurnal 18.07.2025
Menadžer Arsenala Mikel Arteta dodao je da je klub uzbuđen zbog dolaska mladog Engleza. Engleski fudbalski reprezentativac Noni Madueke novi je igrač Arsenala, saopštio je londonski klub. Dvadesettrogodišnji krilni napadač potpisao je višegodišnji… »
Vesti dana »

"Dušo moja, zauvek si na mojoj levoj strani, volim te": Pevačica koja je bila bliska sa Halidom Bešlićem objavila emotivnu poruku
Blic pre 23 minutajoš 25 povezanih

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 63 povezane

„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 3 satajoš 26 povezanih