Povezane vesti
Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima
NIN pre 21 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je dao… »
Žair Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima
Politika pre 22 dana
BRAZILIJA – Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je… »
Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima
Blic pre 22 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je dao… »
Bolsonaro mora da nosi nanogicu: Brazilski sud odlučio da bivši predsednik bude pod stalnim policijskim nadzorom
Danas pre 22 dana
Sud u Brazilu odlučio je da bivši predsednik države Žair Bolsonaro mora da nosi nanogicu, a da ne bi pobegao tokom suđenja, biće pod dvadesetčetvoročasovnim policijskim nadzorom. Bolsonaro je bio predsednik od 2019. do 2022. godine, a optužen je za… »
Vesti dana »

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, temperature i do 40 stepeni
Insajder pre 14 minutajoš 15 povezanih

Bela kuća potvrdila: Tramp voljan da i Zelenski dođe na sastanak sa Putinom, ali...
Telegraf pre 13 minutajoš 8 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 1 satjoš 4 povezane