Повезане вести
Болсонаро: Једино ја могу да победим Лулу на председничким изборима
НИН 19.07.2025
Бивши бразилски председник Жаир Болсонаро изјавио је данас да је он једина особа која би могла да победи актуелног бразилског председника Луиза Инасија Лулу да Силву на председничким изборима 2026. године. У интервјуу за агенцију… »
Жаир Болсонаро: Једино ја могу да победим Лулу на председничким изборима
Политика 19.07.2025
БРАЗИЛИЈА – Бивши бразилски председник Жаир Болсонаро изјавио је да је он једина особа која би могла да победи актуелног бразилског председника Луиза Инасија Лулу да Силву на председничким изборима 2026. године. У интервјуу за… »
Болсонаро: Једино ја могу да победим Лулу на председничким изборима
Блиц 19.07.2025
Бивши бразилски председник Жаир Болсонаро изјавио је данас да је он једина особа која би могла да победи актуелног бразилског председника Луиза Инасија Лулу да Силву на председничким изборима 2026. године. У интервјуу за агенцију… »
Болсонаро мора да носи наногицу: Бразилски суд одлучио да бивши председник буде под сталним полицијским надзором
Данас 18.07.2025
Суд у Бразилу одлучио је да бивши председник државе Жаир Болсонаро мора да носи наногицу, а да не би побегао током суђења, биће под двадесетчетворочасовним полицијским надзором. Болсонаро је био председник од 2019. до 2022… »
Вести дана »

Временска прогноза за 17. септембар: Променљиво облачно, ујутру са кишом и локалним пљусковима
Мондо пре 1 сатјош 7 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 4 минутајош 2 повезане