Povezane vesti

Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima

NIN pre 19 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je dao… »
Žair Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima

Žair Bolsonaro: Jedino ja mogu da pobedim Lulu na predsedničkim izborima

Politika pre 20 dana
BRAZILIJA – Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je… »

Blic pre 20 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas da je on jedina osoba koja bi mogla da pobedi aktuelnog brazilskog predsednika Luiza Inasija Lulu da Silvu na predsedničkim izborima 2026. godine. U intervjuu za agenciju Rojters koji je dao… »
Bolsonaro mora da nosi nanogicu: Brazilski sud odlučio da bivši predsednik bude pod stalnim policijskim nadzorom

Bolsonaro mora da nosi nanogicu: Brazilski sud odlučio da bivši predsednik bude pod stalnim policijskim nadzorom

Danas pre 20 dana
Sud u Brazilu odlučio je da bivši predsednik države Žair Bolsonaro mora da nosi nanogicu, a da ne bi pobegao tokom suđenja, biće pod dvadesetčetvoročasovnim policijskim nadzorom. Bolsonaro je bio predsednik od 2019. do 2022. godine, a optužen je za… »

Vesti dana »