Povezane vesti
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Pravda 19.07.2025
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u napadu… »
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Sputnik 19.07.2025
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u… »
Simanić razočaran u KSS: Ja vama bubreg, a vi meni ...
Euronews 19.07.2025
Boriša Simanić je postao miljenik nacije pre dve godine u Manili. Tada je ostavio bubreg za nacionalni dres u duelu sa Južnim Sudanom i ozbiljno narušio svoje zdravlje. Uspeo je da se oporavi i vrati košarci, a učestvovao je u kvalifikacijama u pohodu na… »
Boriša Simanić uputio ogorčenu poruku Srbiji: “Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost“
Danas 18.07.2025
Srpski košarkaš Boriša Simanić oglasio se porukom na Instagramu u kojoj je izrazio duboko razočaranje, ali još uvek nije poznato o čemu se radi. Pretpostavlja se da ova poruka znači da krilni centar neće biti pozvan na širi spisak igrača za pripreme za… »
Vesti dana »
Odluka o kojoj bruji svet: Nikola Jokić i Denver pokradeni, da li su im sudije "ukrale" pobedu? (video)
Večernje novosti pre 11 minutajoš 35 povezanih
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Zlatan Elek glasao u pratnji brojnih funkcionera Srpske liste
Euronews pre 27 minutajoš 23 povezane
Beograd: Počelo uklanjanje avio bombe zaostale iz Drugog svetskog rata, građani kooperativni
Danas pre 42 minutajoš 14 povezanih
Koalicija „Niš, moj grad“ podržala studentsku akciju za raspisivanje vanrednih izbora
Niške vesti pre 11 minutajoš 11 povezanih
Objavljena nova prognoza za Novu godinu i Božić: Meteorolozi najavljuju ledene dane i debeli sneg
Nova pre 56 minutajoš 11 povezanih