Povezane vesti
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Pravda pre 19 dana
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u napadu… »
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Sputnik pre 19 dana
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u… »
Simanić razočaran u KSS: Ja vama bubreg, a vi meni ...
Euronews pre 19 dana
Boriša Simanić je postao miljenik nacije pre dve godine u Manili. Tada je ostavio bubreg za nacionalni dres u duelu sa Južnim Sudanom i ozbiljno narušio svoje zdravlje. Uspeo je da se oporavi i vrati košarci, a učestvovao je u kvalifikacijama u pohodu na… »
Boriša Simanić uputio ogorčenu poruku Srbiji: “Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost“
Danas pre 19 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić oglasio se porukom na Instagramu u kojoj je izrazio duboko razočaranje, ali još uvek nije poznato o čemu se radi. Pretpostavlja se da ova poruka znači da krilni centar neće biti pozvan na širi spisak igrača za pripreme za… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 4 satijoš 36 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 8 minutajoš 58 povezanih

Putin i Tramp sklopili tajni dogovor iza leđa Zelenskog? Ovih 5 tačaka će odrediti sudbinu Ukrajine
Mondo pre 1 satjoš 59 povezanih