Povezane vesti
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Pravda 19.07.2025
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u napadu… »
Boriša Simanić: „Hvala Srbijo – ja vama bubreg, vi meni poniženje“
Sputnik 19.07.2025
Boriša Simanić digao je na noge Srbiju objavom na društvenim mrežama. Iskusni košarkaš koji je ostao bez bubrega na Mundobasketu u Manili 2023. godine, oglasio se u jeku priprema za Evrobasketu, porukom da za njega nema mesta da konkuriše za tim u… »
Simanić razočaran u KSS: Ja vama bubreg, a vi meni ...
Euronews 19.07.2025
Boriša Simanić je postao miljenik nacije pre dve godine u Manili. Tada je ostavio bubreg za nacionalni dres u duelu sa Južnim Sudanom i ozbiljno narušio svoje zdravlje. Uspeo je da se oporavi i vrati košarci, a učestvovao je u kvalifikacijama u pohodu na… »
Boriša Simanić uputio ogorčenu poruku Srbiji: “Ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost“
Danas 18.07.2025
Srpski košarkaš Boriša Simanić oglasio se porukom na Instagramu u kojoj je izrazio duboko razočaranje, ali još uvek nije poznato o čemu se radi. Pretpostavlja se da ova poruka znači da krilni centar neće biti pozvan na širi spisak igrača za pripreme za… »
Vesti dana »
Srpski grad uvodi mere zbog paklenih vrućina! Na snazi i stroga zabrana zbog vrelih dana, evo koja područja su najugroženija tokom toplotnog talasa
Kurir pre 20 minutajoš 25 povezanih
SAD izvele snažan talas udara na Iran, Jordan oborio pet iranskih raketa
RTS pre 55 minutajoš 21 povezana
Macut o izglasavanju poverenja: Signal da Vlada treba da nastavi ovim tempom
Beta pre 20 minutajoš 16 povezanih