Povezane vesti
Uhapšeni odbornik iz Užica: “Partijska policija pokušava da prikrije brutalnost”
Serbian News Media pre 9 dana
Advokat Radovan Novaković, odbornik Užičke akcije i jedan od uhapšenih tokom nedavnih protesta u Užicu, izjavio je da su hapšenja imala za cilj da vlast “prikrije svoju brutalnost i prebaci krivicu na građane”. Novaković je proveo sedam dana u pritvoru… »
Advokat Novaković: Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama
N1 Info pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od uhapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. "Mi pre svega imamo partijsku policiju… »
Novaković (Užička akcija): „Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama“
Nedeljnik pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od uhapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. „Mi pre svega imamo partijsku policiju… »
Novaković (Užička akcija): Dok su nas vodili u pritvor, smajali su nam se pod fantomkama
Danas pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od ohapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. „Mi pre svega imamo partijsku policiju… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 12 minutajoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana