Повезане вести
Ухапшени одборник из Ужица: “Партијска полиција покушава да прикрије бруталност”
Сербиан Невс Медиа 19.07.2025
Адвокат Радован Новаковић, одборник Ужичке акције и један од ухапшених током недавних протеста у Ужицу, изјавио је да су хапшења имала за циљ да власт “прикрије своју бруталност и пребаци кривицу на грађане”. Новаковић је… »
Адвокат Новаковић: Док су нас водили у притвор, смејали су нам се под фантомкама
Н1 Инфо 19.07.2025
Одборник Ужичке акције адвокат Радован Новаковић, један од ухапшених у овом граду где се данима одржавају протести, рекао је да су они ухапшени да би власт прикрила своју бруталност и пребацила кривицу на грађане. "Ми пре свега… »
Новаковић (Ужичка акција): „Док су нас водили у притвор, смејали су нам се под фантомкама“
Недељник 19.07.2025
Одборник Ужичке акције адвокат Радован Новаковић, један од ухапшених у овом граду где се данима одржавају протести, рекао је да су они ухапшени да би власт прикрила своју бруталност и пребацила кривицу на грађане. „Ми пре свега… »
Новаковић (Ужичка акција): Док су нас водили у притвор, смајали су нам се под фантомкама
Данас 19.07.2025
Одборник Ужичке акције адвокат Радован Новаковић, један од охапшених у овом граду где се данима одржавају протести, рекао је да су они ухапшени да би власт прикрила своју бруталност и пребацила кривицу на грађане. „Ми пре свега… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

Број убијених цивила у Гази повећан на 68, на десетине повређено у нападу Израела
РТВ пре 1 сатјош 36 повезаних