Povezane vesti

Uhapšeni odbornik iz Užica: “Partijska policija pokušava da prikrije brutalnost”

Uhapšeni odbornik iz Užica: “Partijska policija pokušava da prikrije brutalnost”

Serbian News Media pre 9 dana
Advokat Radovan Novaković, odbornik Užičke akcije i jedan od uhapšenih tokom nedavnih protesta u Užicu, izjavio je da su hapšenja imala za cilj da vlast “prikrije svoju brutalnost i prebaci krivicu na građane”. Novaković je proveo sedam dana u pritvoru… »
Advokat Novaković: Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama

Advokat Novaković: Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama

N1 Info pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od uhapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. "Mi pre svega imamo partijsku policiju… »
Novaković (Užička akcija): „Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama“

Novaković (Užička akcija): „Dok su nas vodili u pritvor, smejali su nam se pod fantomkama“

Nedeljnik pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od uhapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. „Mi pre svega imamo partijsku policiju… »
Novaković (Užička akcija): Dok su nas vodili u pritvor, smajali su nam se pod fantomkama

Novaković (Užička akcija): Dok su nas vodili u pritvor, smajali su nam se pod fantomkama

Danas pre 9 dana
Odbornik Užičke akcije advokat Radovan Novaković, jedan od ohapšenih u ovom gradu gde se danima održavaju protesti, rekao je da su oni uhapšeni da bi vlast prikrila svoju brutalnost i prebacila krivicu na građane. „Mi pre svega imamo partijsku policiju… »

Vesti dana »