Povezane vesti
"Smeškao se dok ju je davio, jedva smo ga odvojili od nje": Sin ubijene Dragice: "Da sam bio tu dok mi je ubijao majku, bile…
Blic 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
"Da sam bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane" 4 meseca od ubistva kod Smedereva, ubica uskoro pred…
Kurir 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": Studenti objavili koliko potpisa su skupili za jedan dan
N1 Info pre 5 minutajoš 56 povezanih
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 78 povezanih