Povezane vesti
"Smeškao se dok ju je davio, jedva smo ga odvojili od nje": Sin ubijene Dragice: "Da sam bio tu dok mi je ubijao majku, bile…
Blic 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
"Da sam bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane" 4 meseca od ubistva kod Smedereva, ubica uskoro pred…
Kurir 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Beta pre 1 satjoš 42 povezane

Janaf dobio dozvolu da u narednih sedam dana isporučuje naftu NIS-u
Glas Zaječara pre 1 satjoš 47 povezanih

Suzana Jovanović se obratila Halidovoj udovici, poruka slama srce: "Pamtiću ga po..."
Telegraf pre 28 minutajoš 30 povezanih

"Išla sam 20, a SAD idem 200 kilometara na čas" Putnici prvog brzog voza do Subotice oduševljeni (video)
Alo pre 38 minutajoš 33 povezane