Повезане вести
"Смешкао се док ју је давио, једва смо га одвојили од ње": Син убијене Драгице: "Да сам био ту док ми је убијао мајку, биле…
Блиц 19.07.2025
"Сваки дан ми је све теже и теже, ми смо били јако везани породично. Не знам шта би се догодило да сам ја био ту када ми је убио мајку, вероватно би се десиле две сахране", речи су Ненада Цветковића, неутешног сина Драгице Васић… »
"Да сам био ту када ми је убио мајку, вероватно би се десиле две сахране" 4 месеца од убиства код Смедерева, убица ускоро пред…
Курир 19.07.2025
"Сваки дан ми је све теже и теже, ми смо били јако везани породично. Не знам шта би се догодило да сам ја био ту када ми је убио мајку, вероватно би се десиле две сахране", речи су Ненада Цветковића, неутешног сина Драгице Васић… »
Вести дана »
Лена Богдановић: Окупили смо се да призовемо савест запослених у РТС-у, али су они остали глуви – и даље не извештавају да једна мајка, Дијана Хрка, штрајкује глађу
Данас пре 23 минутајош 1 повезана
Млади с југа у Врању сутра организују скуп подршке Дијани Хрки и Миломиру Јаћимовићу
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп прети да ће тражити милијарду долара од Би-Би-Сија због монтирања његове изјаве
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Ђурић: Процес избора кандидата за Савет РЕМ-а био транспарентан и инклузиван
Телеграф пре 1 сатјош 1 повезана