Povezane vesti
"Smeškao se dok ju je davio, jedva smo ga odvojili od nje": Sin ubijene Dragice: "Da sam bio tu dok mi je ubijao majku, bile…
Blic 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
"Da sam bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane" 4 meseca od ubistva kod Smedereva, ubica uskoro pred…
Kurir 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
Vesti dana »
Hitno se oglasila Kina: Poznato da li se nastavlja komunikacija sa Amerikom o poseti Trampa
Večernje novosti pre 58 minutajoš 19 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije kako bi se sačuvala dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 4 povezane
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 38 minutajoš 65 povezanih