Povezane vesti
"Smeškao se dok ju je davio, jedva smo ga odvojili od nje": Sin ubijene Dragice: "Da sam bio tu dok mi je ubijao majku, bile…
Blic 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
"Da sam bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane" 4 meseca od ubistva kod Smedereva, ubica uskoro pred…
Kurir 19.07.2025
"Svaki dan mi je sve teže i teže, mi smo bili jako vezani porodično. Ne znam šta bi se dogodilo da sam ja bio tu kada mi je ubio majku, verovatno bi se desile dve sahrane", reči su Nenada Cvetkovića, neutešnog sina Dragice Vasić (53) koju je pre nešto… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Zaplenjen kilogram hašiša u vozilu u Sremskoj Mitrovici: Uhapšen muškarac (38)
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp: Danas ćemo napasti Iran veoma snažno; Pezeškijan: Trampove pretnje su znak očaja
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Ministarstvo prosvete o poseti đaka izložbi Ekspo 2027: "Škole će dobiti stručno uputstvo"; evo i kako izgleda školski kalendar za 2026/27. godinu
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
Džanan Musa na ivici suza pričao o Edinu, a onda i šansama BiH na Mundijalu...
Sportske.net pre 46 minutajoš 93 povezane