Povezane vesti
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Pravda 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Nova 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar o Tompsonu i pokušaju da se zabrani koncert Lepe Brene: "Podsećaju nas na prošla vremena, mi smo demokratska…
Blic 19.07.2025
Davor Božinović, ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, oglasio se za RTL povodom koncerta Tompsona, koji je održan 5. jula u Zagrebu i na kojem se slavilo ustaštvo rečenicom "Za dom spremni", a dotakao se i pokušaja zabrane koncert Lepe Brene u… »
Vesti dana »

„Sloboda, a ne represija. Partnerstvo, a ne potčinjavanje“: Nezapamćeno oštar nastup Ursule fon der Lajen posle sastanka sa Vučićem
Nova pre 27 minutajoš 64 povezane

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati“
Južne vesti pre 42 minutajoš 31 povezana

Jutro hladno, tokom dana sunčani intervali – temperatura do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 25 povezanih

Počela grejna sezona širom Srbije, problemi u Jagodini, Vrbasu, Senti i Bečeju
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Od danas olakšice u otplati kredita zbog gubitka posla, bolesti, teških povreda
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana