Povezane vesti
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Pravda 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Nova 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar o Tompsonu i pokušaju da se zabrani koncert Lepe Brene: "Podsećaju nas na prošla vremena, mi smo demokratska…
Blic 19.07.2025
Davor Božinović, ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, oglasio se za RTL povodom koncerta Tompsona, koji je održan 5. jula u Zagrebu i na kojem se slavilo ustaštvo rečenicom "Za dom spremni", a dotakao se i pokušaja zabrane koncert Lepe Brene u… »
Vesti dana »
"Moć, borbenost, ranjivost" Poznati Hrvat javno podržao "Lavinu" pred finale Evrovizije
Blic pre 37 minutajoš 21 povezana
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Šabačke novosti pre 3 satajoš 17 povezanih
MUP: Dačić se ne nalazi u bolnici, već se uspešno oporavlja i obavlja redovne dužnosti.
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 11 povezanih
RHMZ izdao upozorenje, Srbija pod narandžastim alarmom: Olujni udari, grad i pljuskovi širom zemlje
Mondo pre 41 minutajoš 13 povezanih
Određen pritvor Veselinu Miliću, bivšem načelniku beogradske policije
RTS pre 17 minutajoš 48 povezanih