Povezane vesti
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Pravda 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Nova 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar o Tompsonu i pokušaju da se zabrani koncert Lepe Brene: "Podsećaju nas na prošla vremena, mi smo demokratska…
Blic 19.07.2025
Davor Božinović, ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, oglasio se za RTL povodom koncerta Tompsona, koji je održan 5. jula u Zagrebu i na kojem se slavilo ustaštvo rečenicom "Za dom spremni", a dotakao se i pokušaja zabrane koncert Lepe Brene u… »
Vesti dana »

Završena višednevna uspešna poseta Japanu Vučić: Sada očekujem velike rezultate japanska tehnologija i investicije mogu da promene budućnost Srbije
Dnevnik pre 36 minutajoš 8 povezanih

Odobreni prvi paketi vojne pomoći SAD Ukrajini pod Trampovom administracijom?
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih

Građanima nije potrebna ruska služba da im kaže da žele pad Vučića: O tvrdnjama da EU planira srpski Majdan 1. novembra
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: ‘Moje oči su nestale’
Danas pre 27 minutajoš 4 povezane