Povezane vesti
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Pravda 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar koji je Tompsonov koncert nazvao „spektaklom“ komentarisao zabranu Bajage i Lepe Brene
Nova 19.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, Davor Božinović, dao je izjavu za RTL u kojoj je komentarisao kontroverzni pozdrav "Za dom spremni", kao i posledice koncerta Marka Perkovića Tompsona, održanog 5. jula u Zagrebu. „Mislim da su glavni državni… »
Hrvatski ministar o Tompsonu i pokušaju da se zabrani koncert Lepe Brene: "Podsećaju nas na prošla vremena, mi smo demokratska…
Blic 19.07.2025
Davor Božinović, ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, oglasio se za RTL povodom koncerta Tompsona, koji je održan 5. jula u Zagrebu i na kojem se slavilo ustaštvo rečenicom "Za dom spremni", a dotakao se i pokušaja zabrane koncert Lepe Brene u… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
RTV pre 49 minutajoš 40 povezanih
Đedović Handanović: Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 60 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 2 satajoš 14 povezanih
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 14 minutajoš 20 povezanih