Povezane vesti
Press: Advokat Jovan Rajić
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
Danas 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, „Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure“. „Ja sam svaki drugi… »
Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…
Nova 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". „Ja sam svaki… »
Vesti dana »

Jedna osoba upucana na dečjem igralištu u Beogradu na vodi! Uhapšen muškarac sa dve puške
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata
Politika pre 1 satjoš 4 povezane