Povezane vesti
Press: Advokat Jovan Rajić
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
Danas 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, „Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure“. „Ja sam svaki drugi… »
Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…
Nova 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". „Ja sam svaki… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 48 minutajoš 58 povezanih
Hrka: Ne odustajem od štrajka glađu, ostajem ispred Skupštine Srbije do kraja
Beta pre 3 minutajoš 87 povezanih
Obradović: U kakvom god smo sastavu, idemo na pobedu; Nvora uskoro na terenu
RTS pre 22 minutajoš 34 povezane
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih