Povezane vesti
Press: Advokat Jovan Rajić
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
Danas 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, „Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure“. „Ja sam svaki drugi… »
Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…
Nova 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". „Ja sam svaki… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih

Student u Novom Sadu stupio u štrajk glađu zbog pritvora
Serbian News Media pre 47 minutajoš 15 povezanih

MUP: Uhapšena četvorica poljoprivrednika zbog nasilnog ponašanja na protestu u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

Kac: Ako Hamas ne oslobodi taoce i ne položi oružje, Pojas Gaze će biti uništen
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih