Povezane vesti
Press: Advokat Jovan Rajić
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
N1 Info 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih
Danas 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, „Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure“. „Ja sam svaki drugi… »
Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…
Nova 19.07.2025
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". „Ja sam svaki… »
Vesti dana »
Tramp: Sukob Ukrajine i Rusije bi mogao da se završi za nekoliko nedelja
Politika pre 5 satijoš 7 povezanih
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Ovo je novi kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 53 minutajoš 1 povezana