Povezane vesti

Press: Advokat Jovan Rajić

Press: Advokat Jovan Rajić

N1 Info pre 19 dana
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »
Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih

Rajić: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu sprovođenja okrivljenih

N1 Info pre 20 dana
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". "Ja sam svaki… »

Danas pre 20 dana
Advokat Jovan Rajić naveo je da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, „Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure“. „Ja sam svaki drugi… »
Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…

Advokat Rajić o hapšenjima: Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci, vidi se po načinu…

Nova pre 20 dana
Advokat Jovan Rajić naveo je za N1 da su, na osnovu informacija koje do njega dolaze, "Dačić i Vučić podelili značke i pendreke ljudima koji nisu policajci i od kojih su mnogi iz kriminogene sredine, koji ne poznaju policijske procedure". „Ja sam svaki… »

Vesti dana »