Povezane vesti
„Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji“: Voditeljka promenila život iz korena, ali sada ima problem s…
Nova pre 10 dana
Voditeljka Ulrika Džonson je iskreno priznala da joj je seks sada bolji, ali i teže dostupan jer su muškarci manje privlačni kad ih posmatra trezna. Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu… »
"Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji" Slavna voditeljka promenila život iz korena, ali ima veliki problem…
Kurir pre 10 dana
Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) pokazala je svoju vitku figuru u oskudnom belom bikiniju dok je pozirala za Instagram, a u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu nakon više od godinu dana potpune apstinencije od alkohola… »
Vesti dana »

VIDEO Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa u istoriji: Na Kamčatki cunami visine do 4 metra, Japan i Havaji naredili evakuacije
Nova pre 1 minutjoš 40 povezanih

Prvo kiša, pa sunčani udar! Vremenski ringišpil kreće već od danas – evo gde će biti najtoplije
Alo pre 2 satajoš 10 povezanih

Crvena zvezda izborila jesen u Evropi: Poznato i preko koga može do Lige šampiona
Mondo pre 41 minutajoš 14 povezanih

Hitna pomoć: Primljeno 104 poziva, intervencije zbog tuče na Kalemegdanu, ali i pucnjave na Ledinama
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Danas je Ognjena Marija Evo zbog čega žene danas ne bi trebalo da rade
Alo pre 2 satajoš 6 povezanih