Povezane vesti
„Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji“: Voditeljka promenila život iz korena, ali sada ima problem s…
Nova 19.07.2025
Voditeljka Ulrika Džonson je iskreno priznala da joj je seks sada bolji, ali i teže dostupan jer su muškarci manje privlačni kad ih posmatra trezna. Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu… »
"Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji" Slavna voditeljka promenila život iz korena, ali ima veliki problem…
Kurir 19.07.2025
Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) pokazala je svoju vitku figuru u oskudnom belom bikiniju dok je pozirala za Instagram, a u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu nakon više od godinu dana potpune apstinencije od alkohola… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu detaljnu prognozu: Zahlađenje stiže u Srbiju, kiša prelazi u sneg
Mondo pre 4 minutajoš 10 povezanih
Zvezda ovo nikad nije uradila! Oglasio se Zvezdan Terzić nakon istorijske pobede šampiona Srbije
Večernje novosti pre 49 minutajoš 16 povezanih
Vučić danas sa generalnim direktorom Direktorata EK za susedstvo i pregovore o proširenju Kopmanom
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana
Nedeljnik: Srbija igra na kartu zaustavljanja proširenja EU na Zapadni Balkan
Beta pre 14 minutajoš 1 povezana