Povezane vesti

„Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji“: Voditeljka promenila život iz korena, ali sada ima problem s…

„Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji“: Voditeljka promenila život iz korena, ali sada ima problem s…

Nova pre 10 dana
Voditeljka Ulrika Džonson je iskreno priznala da joj je seks sada bolji, ali i teže dostupan jer su muškarci manje privlačni kad ih posmatra trezna. Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu… »
"Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji" Slavna voditeljka promenila život iz korena, ali ima veliki problem…

"Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji" Slavna voditeljka promenila život iz korena, ali ima veliki problem…

Kurir pre 10 dana
Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) pokazala je svoju vitku figuru u oskudnom belom bikiniju dok je pozirala za Instagram, a u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu nakon više od godinu dana potpune apstinencije od alkohola… »

Vesti dana »