Povezane vesti
„Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji“: Voditeljka promenila život iz korena, ali sada ima problem s…
Nova 19.07.2025
Voditeljka Ulrika Džonson je iskreno priznala da joj je seks sada bolji, ali i teže dostupan jer su muškarci manje privlačni kad ih posmatra trezna. Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu… »
"Odrekla sam se alkohola i sad su mi intimni odnosi bolji" Slavna voditeljka promenila život iz korena, ali ima veliki problem…
Kurir 19.07.2025
Voditeljka i model Ulrika Džonson (57) pokazala je svoju vitku figuru u oskudnom belom bikiniju dok je pozirala za Instagram, a u novom intervjuu iskreno je progovorila o svom seksualnom životu nakon više od godinu dana potpune apstinencije od alkohola… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Napadnut nuklearni kompleks u Natanzu, Iran gađao centralni Izrael balističkim raketama, Tramp razmatra smanjenje vojnih operacija
Insajder pre 21 minutajoš 45 povezanih
MUP: Otkrivena internet prevara, od građana izvučeni višemilionski iznosi preko piramidalne šeme
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Građani nemaju razloga da pune kanistere i prave rezerve, imamo rekordne zalihe
Blic pre 21 minutajoš 15 povezanih