Povezane vesti

Gojković: Sve je manje blokadera, imaju sve manju podršku

Gojković: Sve je manje blokadera, imaju sve manju podršku

RTV 19.07.2025
BEOGRAD - Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je danas da je sve manje ljudi koji blokiraju ulice i da imaju sve manju podršku građana i ocenila da je njihov jedini cilj da pokušaju da oslabe snagu predsednika Srbije Aleksandra Vučića… »
Maja Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Maja Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Pravda 19.07.2025
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je da je dobila ogroman broj poruka podrške nakon što su, kako je rekla, "profesionalni blokaderi" i neki građani bili ispred zgrade u Novom Sadu, gde živi, "što mnogo znači kad neko urla i psuje". -… »
Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Danas 19.07.2025
Predsednica Pokrajinske vlade Maja ; Gojković izjavila je danas da je dobila ogroman broj poruka podrške nakon što su, kako je rekla, „profesionalni blokaderi“ i neki građani bili ispred zgrade u Novom Sadu, gde živi, „što mnogo znači kad neko urla i… »

Vesti dana »