Povezane vesti

Gojković: Sve je manje blokadera, imaju sve manju podršku

Gojković: Sve je manje blokadera, imaju sve manju podršku

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je danas da je sve manje ljudi koji blokiraju ulice i da imaju sve manju podršku građana i ocenila da je njihov jedini cilj da pokušaju da oslabe snagu predsednika Srbije Aleksandra Vučića… »
Maja Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Maja Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Pravda pre 9 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je da je dobila ogroman broj poruka podrške nakon što su, kako je rekla, "profesionalni blokaderi" i neki građani bili ispred zgrade u Novom Sadu, gde živi, "što mnogo znači kad neko urla i psuje". -… »
Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Gojković: Dobila sam ogroman broj poruka podrške, ja sam se setila izraza zgubidanovići

Danas pre 9 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja ; Gojković izjavila je danas da je dobila ogroman broj poruka podrške nakon što su, kako je rekla, „profesionalni blokaderi“ i neki građani bili ispred zgrade u Novom Sadu, gde živi, „što mnogo znači kad neko urla i… »

Vesti dana »