Povezane vesti
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti
NIN pre 9 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. "Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Tramp o BRIKS-u: Ako se ozbiljno ujedine, to će se brzo završiti
Blic pre 9 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas zapretio uvođenjem carina članicama BRIKS-a, rekavši da bi ta grupa "brzo završila" ako se ikada ozbiljno formira. - Kada sam čuo za ovu grupu BRIKS, tih šest zemalja... udario sam ih jako, jako snažno. I… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 43 minutajoš 36 povezanih

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 9 satijoš 26 povezanih