Povezane vesti

Ona je jedina transrodna pevačica koja se takmičila u Zvezdama Granda! Povukla se iz javnog života, a evo kako sada izgleda…

Ona je jedina transrodna pevačica koja se takmičila u Zvezdama Granda! Povukla se iz javnog života, a evo kako sada izgleda…

Alo pre 9 dana
Nakon nekoliko krugova ispala je iz takmičenja, pa nestala iz javnosti. Pevačice Alina Juhart iz Maribora prva je i jedina transrodna žena koja se pojavila u Zvezdama Granda. Ona je nakon nekoliko krugova ispala iz takmičenja, i onda samo nestala iz… »
Transrodna pevačica napustila Srbiju, evo gde se trenutno nalazi: Alina Juhart uživa na neobičnom putovanju sa prijateljicom

Transrodna pevačica napustila Srbiju, evo gde se trenutno nalazi: Alina Juhart uživa na neobičnom putovanju sa prijateljicom

Kurir pre 9 dana
Dok druge naše zvezde gledaju egzotične destinacije,nekadašnja transrodna učesnica " Zvezde granda" Alina Juhart uživa na neobičnom putovanju. Naime, pevačica je na putovanju i istraživanju zelene pejzaže u društvu najbolje prijateljice Alina uživa u… »
(Foto) transrodna Zvezda Granda napustila Srbiju: Uživa na neobičnom letovanju, a evo kako ona izgleda u kupaćem kostimu

(Foto) transrodna Zvezda Granda napustila Srbiju: Uživa na neobičnom letovanju, a evo kako ona izgleda u kupaćem kostimu

Blic pre 9 dana
Dok većina bira sunčane plaže, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, transrodna pevačica Alina Juhart, odlučila je da ovog leta istraži zelene pejzaže Irske. U društvu najbolje prijateljice, Alina je uživala u prirodnim lepotama, lokalnoj kulturi i… »
"U: početku sam bio pijan četiri puta nedeljno, počeo sam da pijem i uz jutarnju kafu, a onda sam presekao": Naš pevač prvi…

"U: početku sam bio pijan četiri puta nedeljno, počeo sam da pijem i uz jutarnju kafu, a onda sam presekao": Naš pevač prvi…

Blic pre 9 dana
Pevač Stefan Babić javnosti je postao poznat kao učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Stefan je sada u intervjuu iskreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom. - Alkohol je kod nas normalizovan od malih nogu – neko ti da da probaš pivo, lizneš… »

Vesti dana »