Повезане вести

Она је једина трансродна певачица која се такмичила у Звездама Гранда! Повукла се из јавног живота, а ево како сада изгледа…

Она је једина трансродна певачица која се такмичила у Звездама Гранда! Повукла се из јавног живота, а ево како сада изгледа…

Ало 19.07.2025
Након неколико кругова испала је из такмичења, па нестала из јавности. Певачице Алина Јухарт из Марибора прва је и једина трансродна жена која се појавила у Звездама Гранда. Она је након неколико кругова испала из такмичења, и… »
Трансродна певачица напустила Србију, ево где се тренутно налази: Алина Јухарт ужива на необичном путовању са пријатељицом

Трансродна певачица напустила Србију, ево где се тренутно налази: Алина Јухарт ужива на необичном путовању са пријатељицом

Курир 19.07.2025
Док друге наше звезде гледају егзотичне дестинације,некадашња трансродна учесница " Звезде гранда" Алина Јухарт ужива на необичном путовању. Наиме, певачица је на путовању и истраживању зелене пејзаже у друштву најбоље… »
(Фото) трансродна Звезда Гранда напустила Србију: Ужива на необичном летовању, а ево како она изгледа у купаћем костиму

(Фото) трансродна Звезда Гранда напустила Србију: Ужива на необичном летовању, а ево како она изгледа у купаћем костиму

Блиц 19.07.2025
Док већина бира сунчане плаже, некадашња учесница „Звезда Гранда“, трансродна певачица Алина Јухарт, одлучила је да овог лета истражи зелене пејзаже Ирске. У друштву најбоље пријатељице, Алина је уживала у природним лепотама… »
"У: почетку сам био пијан четири пута недељно, почео сам да пијем и уз јутарњу кафу, а онда сам пресекао": Наш певач први…

"У: почетку сам био пијан четири пута недељно, почео сам да пијем и уз јутарњу кафу, а онда сам пресекао": Наш певач први…

Блиц 19.07.2025
Певач Стефан Бабић јавности је постао познат као учесник музичког такмичења "Звезде Гранда". Стефан је сада у интервјуу искрено говорио о својој борби са алкохолизмом. - Алкохол је код нас нормализован од малих ногу – неко ти да… »

Вести дана »