Povezane vesti
Ona je jedina transrodna pevačica koja se takmičila u Zvezdama Granda! Povukla se iz javnog života, a evo kako sada izgleda…
Alo pre 9 dana
Nakon nekoliko krugova ispala je iz takmičenja, pa nestala iz javnosti. Pevačice Alina Juhart iz Maribora prva je i jedina transrodna žena koja se pojavila u Zvezdama Granda. Ona je nakon nekoliko krugova ispala iz takmičenja, i onda samo nestala iz… »
Transrodna pevačica napustila Srbiju, evo gde se trenutno nalazi: Alina Juhart uživa na neobičnom putovanju sa prijateljicom
Kurir pre 9 dana
Dok druge naše zvezde gledaju egzotične destinacije,nekadašnja transrodna učesnica " Zvezde granda" Alina Juhart uživa na neobičnom putovanju. Naime, pevačica je na putovanju i istraživanju zelene pejzaže u društvu najbolje prijateljice Alina uživa u… »
(Foto) transrodna Zvezda Granda napustila Srbiju: Uživa na neobičnom letovanju, a evo kako ona izgleda u kupaćem kostimu
Blic pre 9 dana
Dok većina bira sunčane plaže, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, transrodna pevačica Alina Juhart, odlučila je da ovog leta istraži zelene pejzaže Irske. U društvu najbolje prijateljice, Alina je uživala u prirodnim lepotama, lokalnoj kulturi i… »
"U: početku sam bio pijan četiri puta nedeljno, počeo sam da pijem i uz jutarnju kafu, a onda sam presekao": Naš pevač prvi…
Blic pre 9 dana
Pevač Stefan Babić javnosti je postao poznat kao učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Stefan je sada u intervjuu iskreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom. - Alkohol je kod nas normalizovan od malih nogu – neko ti da da probaš pivo, lizneš… »
Vesti dana »

Putin ima nekoliko dana da prekine rat u Ukrajini! Oglasio se Tramp i dao precizan odgovor: "Nema razloga za čekanje"
Kurir pre 8 minutajoš 39 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 42 minutajoš 29 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih

Putnik na letu od Londona do Glazgova pretio bombom, mreže bruje o "Srbinu heroju" koji ga je obuzdao
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih