Povezane vesti
Vulin: Mi smo za najbolje odnose sa Rusijom i za integracije ka BRIKS-u
Sputnik pre 9 dana
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas povodom obeležavanja 17 godina postojanja te stranke da se članovi PS zalažu za socijalnu pravdu, za slobodnu Srbiju i za "srpski svet". Kako je rekao, oni su za najbolje odnose sa Rusijom… »
Vulin: Pokret socijalista ne menja strane, beskrajno smo ponosni što smo saborci Aleksandra Vučića
Telegraf pre 9 dana
"Od dana našeg nastanka članovi Pokreta socijalista i ja medju njima smo bili za državu socijalne pravde, za slobodnu Srbiju i za Srpski svet, i ne menjamo se. Mi smo za ujedinjenje svih Srba, mi smo protivnici evropskih integracija, mi smo za… »
Vulin: Pokret socijalista je deo koalicije koja insistira na tome da Srbija bude slobodna i sama odlučuje
Telegraf pre 9 dana
"Pokret socijalista nije član Vlade ali je PS član vladajuće koalicije, ali je PS idejno i ideološki deo koalicije koja insistira na tome da Srbija bude slobodna i da sama odlučuje. Pokret socijalista ne možete ni da podmitite ni da uplašite dajući im… »
Brnabić: Koalicija koju SNS ima sa svojim partnerima je koalicija za pobedničku Srbiju
NIN pre 9 dana
Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je danas na obeležavanju 17 godina postojanja Pokreta socijalista, da koalicija koju Srpska napredna stranka (SNS) ima sa svojim partnerima predstavlja koaliciju koja se bori za suverenu, pobedničku i… »
Vulin: Mi smo za najbolje odnose sa Rusijom i za integracije ka BRIKS-u
Vesti online pre 9 dana
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas povodom obeležavanja 17 godina postojanja te stranke da se članovi PS zalažu za socijalnu pravdu, za slobodnu Srbiju i za “srpski svet”. Kako je rekao, oni su za najbolje odnose sa Rusijom… »
Vulin: Pokret socijalista neće promenti stranu, ostaće saborac Aleksandra Vučića
RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Predsednik stranke Pokret socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da ova stranka neće promeniti stranu i da će ostati saborac predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zato što su ubeđeni u ispravnost politike koju on vodi. On je povodom… »
Vulin: Pokret socijalista neće promenti stranu, ostaće saborac Aleksandra Vučića
NIN pre 9 dana
Predsednik stranke Pokret socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da ova stranka neće promeniti stranu i da će ostati saborac predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zato što su ubeđeni u ispravnost politike koju on vodi. Aleksandar Vulin je povodom… »
Brnabić: Koalicija koju SNS ima sa svojim partnerima je koalicija za pobedničku Srbiju
Euronews pre 9 dana
Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je danas na obeležavanju 17 godina postojanja Pokreta socijalista, da koalicija koju Srpska napredna stranka (SNS) ima sa svojim partnerima predstavlja koaliciju koja se bori za suverenu, pobedničku i… »
Vesti dana »

Masakr u poslovnoj zgradi na Menhetnu: Ušao s puškom i pucao nasumično, ima mrtvih, među njima i policajac
Mondo pre 6 minutajoš 14 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 9 povezanih

Krvava noć u Ukrajini Najmanje 16 osoba poginulo u ruskom napadu na kazneno-popravnu ustanovu
Dnevnik pre 1 minutjoš 7 povezanih