Povezane vesti
(Video) "mnogo sam, bre, srećna": Sanja Vučić progovorila o dečku, spomenula i venčanje, evo kad planira svadbu
Blic pre 22 dana
Pevačica Sanja Vučić leto provodi radno na crnogorskom primorju, a pred "Blic" kamerama progovorila je o poslu i životu. Sanja nam je na samom početku razgovora otkrila da ne voli da se sunča i da ne ne želi da ima preplanuli ten kao većina devojaka, već… »
Najavila svadbu sledeće godine! Sanja Vučić krije emotivni život od medija, a sad se izanula pred svima (foto)
Alo pre 21 dana
Nikad iskrenije o novom partneru. Iako svoj privatni i emotivni život krije od očiju javnosti, Sanja Vučić je ovog puta priznala da je nikad srećnija u ljubavi, a spomenula je i svadbu. - To je jača polovina, ja sam lepša. Ne bih da ulazim u detalje… »
"Vidimo se sledeće godine na svadbi" Sanja Vučić nikad iskrenije o novom partneru: Ja sam lepša polovina!
Kurir pre 21 dana
Sanja Vučić leto provodi radno na crnogorskom primorju, a sada progovorila je o poslu i životu. Pevačica je na samom početku razgovora otkrila da ne voli da se sunča i da ne ne želi da ima preplanuli ten kao većina devojaka, već svoje slobodno vreme kada… »
„Vidimo se sledeće godine na svadbi“: Sanja Vučić progovorila o ljubavnom životu
Nova pre 21 dana
Pevačica Sanja Vučić leto provodi radno na crnogorskom primorju. Iako svoj privatni i emotivni život krije od očiju javnosti, Sanja Vučić je ovog puta priznala da je nikad srećnija u ljubavi, a spomenula je i svadbu. „To je jača polovina, ja sam lepša… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 6 satijoš 1 povezana