Povezane vesti
Amerikanci priznali: Ruske snage od početka godine maksimalno napredovale na frontu
Pravda 19.07.2025
Oružane snage Rusije su od početka godine maksimalno napredovale na frontu i oslobodile su najveću površinu teritorije, piše „Njujork tajms“. Takav uspeh ruskoj vojsci omogućila je premoć u ljudstvu u odnosu na Kijev i efikasna primena avijacije i… »
Američki mediji: Ruske snage od početka godine maksimalno napredovale na frontu
Sputnik 19.07.2025
Oružane snage Rusije su od početka godine maksimalno napredovale na frontu i oslobodile su najveću površinu teritorije, piše „Njujork tajms“. Takav uspeh ruskoj vojsci omogućila je premoć u ljudstvu u odnosu na Kijev i efikasna primena avijacije i… »
Američki mediji: Ruske snage od početka godine maksimalno napredovale na frontu
Vesti online 19.07.2025
Oružane snage Rusije su od početka godine maksimalno napredovale na frontu i oslobodile su najveću površinu teritorije, piše “Njujork tajms”. Takav uspeh ruskoj vojsci omogućila je premoć u ljudstvu u odnosu na Kijev i efikasna primena avijacije i… »
Putinova vojska melje front Najveći pomak od početka rata, Zapad u panici
Alo 19.07.2025
Vesti dana »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 34 povezane