Povezane vesti

"Zašto ja? Šta sam pogrešio?" Italija ga zvala, ali nećemo ga gledati na Eurobasketu

"Zašto ja? Šta sam pogrešio?" Italija ga zvala, ali nećemo ga gledati na Eurobasketu

Mondo pre 14 dana
Košarkaš Virtusa iz Bolonje Akile Polonara biće najveriji navijač Italije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Da je sve bilo kako treba, ponovo bi obukao dres "azura", ali nažalost mu je u junu dijagnostikovana mijeloida leukemija. U potresnoj… »
"Počeo sam da razmišljam - zašto baš ja?" Polonara se oglasio i otkrio sve o borbi sa leukemijom! Njegove reči kidaju dušu…

"Počeo sam da razmišljam - zašto baš ja?" Polonara se oglasio i otkrio sve o borbi sa leukemijom! Njegove reči kidaju dušu…

Kurir pre 14 dana
Svi smo uz njega posle saznanja da prolazi kroz životnu borbu. Po prvi put se Polonara ohrabrio da govori u intervjuu za italijansku "Gazetu". “Osećam se obeshrabreno. Nakon dve godine borbe s tumorom, moj svet se srušio kada sam saznao da imam još… »
Polonara o borbi sa leukemijom: "Zastrašujuće - odmah sam povezao sa smrću"

Polonara o borbi sa leukemijom: "Zastrašujuće - odmah sam povezao sa smrću"

B92 pre 14 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara govorio je o svojoj novoj borbi sa rakom. Polonari je tokom sezone 2023/24. dijagnostikovan rak testisa, ali se posle nekoliko meseci vratio na teren, nakon čega je dobio još šokantnije vesti. Dijagnostikovana mu je… »
Javio se Polonara, potresne reči košarkaša koji se bori sa leukemijom: "Zašto baš ja, šta sam loše uradio..."

Javio se Polonara, potresne reči košarkaša koji se bori sa leukemijom: "Zašto baš ja, šta sam loše uradio..."

Telegraf pre 14 dana
Košarkaš Virtusa iz Bolonje i dugogodišnji italijanski reprezentativac - Akile Polonara, sada vodi najveću borbu u životu, pošto mu je tokom prethodnog meseca dijagnostikovana mijeloidna leukemija. Podsetimo, on je već jednom imao težak životni put, kada… »
Otvorio se Akile Polonara: "Imam bitku koju moram da dobijem!"

Otvorio se Akile Polonara: "Imam bitku koju moram da dobijem!"

Sportske.net pre 14 dana
Akile Polonara je pravi heroj reprezentacije Italije i generalno, italijanske i evropske košarke. Svi smo uz njega posle saznanja da prolazi kroz životnu borbu. Po prvi put se Polonara ohrabrio da govori u intervjuu za italijansku "Gazetu". “Osećam se… »
Polonara: Ubedljivo najteža bitka, leukemija me asocira na smrt

Polonara: Ubedljivo najteža bitka, leukemija me asocira na smrt

Sport klub pre 14 dana
Košarkaš Virtusa Akile Polonara rekao je da je bio prestravljen kada je čuo da boluje od leukemije, ali i da mu znači svakodnevna podrška prijatelja i saigrača dok se leči. Precizna dijagnoza Polonarinog stanje mijeloidna leukemija. Ovaj 33-godišnjak je… »

Vesti dana »