Повезане вести
"Почео сам да размишљам - зашто баш ја?" Полонара се огласио и открио све о борби са леукемијом! Његове речи кидају душу…
Курир 19.07.2025
Сви смо уз њега после сазнања да пролази кроз животну борбу. По први пут се Полонара охрабрио да говори у интервјуу за италијанску "Газету". “Осећам се обесхрабрено. Након две године борбе с тумором, мој свет се срушио када сам… »
"Зашто ја? Шта сам погрешио?" Италија га звала, али нећемо га гледати на Еуробаскету
Мондо 19.07.2025
Кошаркаш Виртуса из Болоње Акиле Полонара биће најверији навијач Италије на предстојећем Европском првенству. Да је све било како треба, поново би обукао дрес "азура", али нажалост му је у јуну дијагностикована мијелоида… »
Полонара о борби са леукемијом: "Застрашујуће - одмах сам повезао са смрћу"
Б92 19.07.2025
Италијански кошаркаш Акиле Полонара говорио је о својој новој борби са раком. Полонари је током сезоне 2023/24. дијагностикован рак тестиса, али се после неколико месеци вратио на терен, након чега је добио још шокантније вести… »
Јавио се Полонара, потресне речи кошаркаша који се бори са леукемијом: "Зашто баш ја, шта сам лоше урадио..."
Телеграф 19.07.2025
Кошаркаш Виртуса из Болоње и дугогодишњи италијански репрезентативац - Акиле Полонара, сада води највећу борбу у животу, пошто му је током претходног месеца дијагностикована мијелоидна леукемија. Подсетимо, он је већ једном… »
Отворио се Акиле Полонара: "Имам битку коју морам да добијем!"
Спортске.нет 19.07.2025
Акиле Полонара је прави херој репрезентације Италије и генерално, италијанске и европске кошарке. Сви смо уз њега после сазнања да пролази кроз животну борбу. По први пут се Полонара охрабрио да говори у интервјуу за… »
Полонара: Убедљиво најтежа битка, леукемија ме асоцира на смрт
Спорт клуб 19.07.2025
Кошаркаш Виртуса Акиле Полонара рекао је да је био престрављен када је чуо да болује од леукемије, али и да му значи свакодневна подршка пријатеља и саиграча док се лечи. Прецизна дијагноза Полонариног стање мијелоидна… »
Вести дана »

Делић: Вучић ударио на срж лекарске професије, комора мора да штити од утицаја
Н1 Инфо пре 6 минутајош 54 повезане

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 56 минутајош 48 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 29 повезаних