Повезане вести
"Отац мог детета ме је физички злостављао" Емотивна исповест Ене Чолић: Прошла сам пакао...
Курир 19.07.2025
Однос измедју Ене Чолић и Јована Пејића Пеје није могао да прође незапажено, те су месецима били једна од главних тема. Ена је у рајском врту отворила душу и проговорила о вези са сином певачице, али се присетила и ружне… »
"Била сам девојчица кад сам се породила, злостављао ме је": Ена Чолић први пут кроз сузе о стравичном насиљу
Мондо 19.07.2025
Однос између Ене Ћолић и Јована Пејића Пеје у ријалитију "Елита" привукао је велику пажњу гледалаца, а њихова турбулента веза из дана у дан је постајала све напетија. Иако су се више пута разилазили, сада пред сам крај… »
"Била сам девојчица кад сам добила дете, дечко ме је злостављао": Ена Чолић пред крај "Елите" испричала све шта јој је на…
Блиц 19.07.2025
Однос Ене Чолић и Јована Пејића Пеје био је веома запажен у "Елити", а из дана у дан су тензије међу њима биле све веће. Њихов буран однос више пута се прекидао, а сада тик пред крај ријалитија, она је проговорила о свему. Ена… »
Стравична исповест ене Чолић Последњег дана открила детаље злостављања
Ало 19.07.2025
Лила сузе у програму уживо. Ена Чолић стигла је у Рајски врт, како би сумирала утиске поводом свог учешћа у Елити и открила Дрвету мудрости како се осећа тик пред суперфинале. - Надала сам се да ћемо Пеја и ја причати и опростити… »
"Била сам девојчица кад сам добила дете" Ена Чолић кроз сузе о траумама: "Физички ме је злостављао..."
Телеграф 19.07.2025
У емотивној исповести пред сам крај ријалити програма "Елита", Ена Чолић отворила је душу и испричала најтеже тренутке из свог живота, говорећи о емотивном односу са Јованом Пејићем Пејом, али и о траумама које вуче из прошлости… »
Вести дана »
Трамп потписао закон којим се окончава најдужа буџетска блокада у историји САД
Бета пре 44 минутајош 27 повезаних
Рекорд сезоне - Никола Јокић постигао 55 поена! Епска партија бруталног Србина: Богдан гледао како му Сомборац понижава екипу!
Курир пре 14 минутајош 36 повезаних
Нба лига се огласила због Јокића: Не могу да верују шта је Србин урадио!
Курир пре 13 минутајош 22 повезане
Временска прогноза за четвртак, 13. новембар: Данас ујутру мраз, током дана сунчано
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних