Povezane vesti

"Ena mi nije snajka!" Peja stigao na finale bez Zlate pa zapenio! U rukama nosi ogroman poklon, evo za koga

"Ena mi nije snajka!" Peja stigao na finale bez Zlate pa zapenio! U rukama nosi ogroman poklon, evo za koga

Telegraf pre 10 dana
Otac aktuelnog zadrugara Jovana Pejića, voditelj Zoran Pejić Peja, stigao je u Šimanovce, kako bi prisustvovao superfinalu "Elite 8". Večeras će publika odabrati pobednika osme sezone popularnog rijalitija, a ko će to biti, saznaćemo u ranim jutarnjim… »
"Ena mi nije snajka" Peja prekinuo odmor da bi dočekao sina Jovana, a o Čolićevoj ima jasan stav

"Ena mi nije snajka" Peja prekinuo odmor da bi dočekao sina Jovana, a o Čolićevoj ima jasan stav

Kurir pre 9 dana
Voditelj Zoran Pejić Peja došao je na finale "Elite 8" da podrži sina Jovana Pejića Peju, koji je ušao u završnicu rijalitija. On je prekinuo svoj odmor u Crnoj Gori, a u Šimanovcima je sve iznenadio kada se pojavio sa cvećem u rukama. - Jedan je buket… »
"Da raščistimo, ena mi nije snajka" Peja stigao na finale Elite 8 i otkrio porodične tajne: "Zlata je imala slom živaca"

"Da raščistimo, ena mi nije snajka" Peja stigao na finale Elite 8 i otkrio porodične tajne: "Zlata je imala slom živaca"

Alo pre 9 dana
Pokloni za Enu, iskreni ispovest o Zlati i podršci sinu. Otac Jovana Pejića, Zoran Pejić Peja, stigao je u Šimanovce na finale Elite 8 kako bi pružio podršku svom sinu. U rukama je nosio nekoliko buketa cveća, a otkrio je da je jedan namenjen bivšoj… »

Vesti dana »