Povezane vesti
"Došao sam po Anđelinu pobedu" Đuričićkin otac ponosan na ćerku, a za Gastoza je imao samo jedno da kaže
Kurir 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić otac Anđele Đuričić stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri Elite. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. - Doṣ̌ao sam po… »
Anđelin otac stigao po nju, za Gastoza je imao samo jedno da kaže: "Došao sam po pobedu, cela CG je uz nju"
Mondo 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić, Anđelin otac, stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. "Doṣ̌ao sam po Anđelinu… »
Vesti dana »

Skupština Srbije: Jesenje zasedanje počelo himnom: Na dnevnom redu 47 tačaka - poslanici o Ekspu, legalizaciji objekata, izvršiteljima... (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 29 povezanih

Oblačno i toplije, ponegde uz sunčane periode – do 17 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane

Sutra u podne kreće "Soko", u toku su rezervacije besplatnih karata
Subotica.com pre 33 minutajoš 17 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
Danas pre 38 minutajoš 7 povezanih

VIDEO Novaka u četvrtfinalu čeka as koji je dobio ime po legendarnom fudbaleru: Preživeo triler i spasao meč loptu
Nova pre 58 minutajoš 23 povezane