Povezane vesti
"Došao sam po Anđelinu pobedu" Đuričićkin otac ponosan na ćerku, a za Gastoza je imao samo jedno da kaže
Kurir 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić otac Anđele Đuričić stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri Elite. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. - Doṣ̌ao sam po… »
Anđelin otac stigao po nju, za Gastoza je imao samo jedno da kaže: "Došao sam po pobedu, cela CG je uz nju"
Mondo 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić, Anđelin otac, stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. "Doṣ̌ao sam po Anđelinu… »
Vesti dana »
Ubijen čekićem, telo pronađeno u luksuznoj zgradi: Novi detalji ubistva u Čačku, policija traga za napadačem
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 16 minutajoš 25 povezanih
Tramp: Ako nam saveznici ne pomognu oko Ormuskog moreuza, to će biti veoma loše za budućnost NATO-a
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Javni čas i peticija u Novom Sadu zbog pokušaja oduzimanja prostora Akademije umetnosti
In medija pre 2 satajoš 11 povezanih
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 6 satijoš 65 povezanih