Povezane vesti
"Došao sam po Anđelinu pobedu" Đuričićkin otac ponosan na ćerku, a za Gastoza je imao samo jedno da kaže
Kurir 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić otac Anđele Đuričić stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri Elite. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. - Doṣ̌ao sam po… »
Anđelin otac stigao po nju, za Gastoza je imao samo jedno da kaže: "Došao sam po pobedu, cela CG je uz nju"
Mondo 19.07.2025
Anđela Đuričić finalistkinja je "Elite 8". Veliṣ̌a Đurisić, Anđelin otac, stigao je iz Crne Gore kako bi dočekao svoju ćerku u finalnoj večeri. Anđela važi za jednog od favorita, a njen otac nije krio da je istog miṣ̌ljenja. "Doṣ̌ao sam po Anđelinu… »
Vesti dana »
Forum pravnika Srbije pozdravio mišljenje Venecijanske komisije kojim se priznaju rezultati Srbije
RTV pre 59 minutajoš 30 povezanih
Objavljeni testovi iz izbornog predmeta: Koliko biste osvojili poena iz istorije, biologije, hemije, fizike i geografije
Euronews pre 53 minutajoš 53 povezane
Đedović: NIS ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula
RTV pre 44 minutajoš 67 povezanih
Sedmi dan Mundijala - Hrvatska i Engleska u prvom planu, mnogo zicera za favorite
RTS pre 59 minutajoš 106 povezanih
Zadržavanje do 48 sati i krivična prijava zbog proizvodnje i prometa droge
RTK pre 3 minutajoš 23 povezane