Povezane vesti
"Nije mi mesto tamo!" Evo zašto se pobednica Anita Stanojlović nije pojavila na finalu! O Matoroj rekla...
Telegraf 19.07.2025
Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, nije se pojavila na superfinalu osme sezone popularnog rijaliti programa. Pozvali smo prošlogodišnju pobednicu i pitali je šta je razlog, a ona nam je rekla: - Kod kuće sam, moram da čuvam dete. Nije mi mesto tamo… »
Anita se nije pojavila u finalu da pobedniku preda krunu! Ovo je razlog: Nije mi tamo mesto
Kurir 19.07.2025
Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, nije se pojavila na superfinalu osme sezone popularnog rijaliti programa "Elita 8". Prošlogodišnja pobednicu je objasnila zašto nije došla u Šimanovce da pobedniku preda krunu. - Kod kuće sam, moram da čuvam dete… »
Vesti dana »

Oblačno i hladno sa kišom, obilnije padavine u nekim predelima - na planinama i sneg
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Aerodrom u Minhenu ponovo radi: Tokom noći bio zatvoren zbog sumnjivih dronova
Euronews pre 41 minutajoš 9 povezanih

Ko gasifikuje Srbiju mimo tendera: Među Bajatovićevim partnerima ima i osumnjičenih da su oštetili Srbijagas
Nova pre 36 minutajoš 1 povezana

Uživo "ukrajina će možda morati da ustupi deo teritorije" Putin: Davanje "tomahavka" Kijevu neće promeniti ništa
Alo pre 1 minutjoš 6 povezanih