Povezane vesti
Ena Čolić se guši u suzama zbog Zlatinih reči: "Mora da ima granicu!" Ima zahtev za nju, pomenula i svadbu
Telegraf pre 20 dana
Jovan Pejić Peja zauzeo je osmo mesto u superfinalu "Elite 8", a po izlasku su ga sačekali roditelji Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Zlatu su odmah pitali za snajku Enu Čolić, a ona je rekla da vidi ljubav u njima i da će ih podržati ako se zaista… »
Isplivala eksplicitna fotografija ene Čolić: Tokom finala Elite 8 na mrežama haos: Ona ne zna šta je čeka kada izađe iz…
Blic pre 19 dana
Ena Čolić plasirala se u finale Elite 8, a nekoliko sati pre proglašenja pobednika mrežama je počela da kruži njena eksplicitna fotografija. Na jednoj Instagram stranici su zabeležili trenutak nepažnje gde Ena leži na garnituri i jede, a kako je podigla… »
"Da raščistimo, ena mi nije snajka": Peja stigao na finale Elite 8, nikad iskrenije o sinu: "Zlata je imala slom živaca"…
Blic pre 19 dana
Otac Jovana Pejića, Zoran Pejić Peja, stigao je u Šimanovce na finale Elite 8 da podrži sina. Peja je u rukama držao nekoliko buketa cveća, a otkrio je da je jedan za bivšu devojku njegovog sina, Enu Čolić. - Jedan je buket za Enu, a ostalo je za moje… »
"Vrištim od stresa": Zlata Petrović sa cvetom u kosi i šlicom do kuka stigla na finale "Elite 8": Sinu poručila samo ovo…
Blic pre 19 dana
Zlata Petrović stigla je na finale Elite 8 kako bi podržala sina, Jovana Pejića. Iako je jako teško podnela učešće svog sina, Zlata sada nije skidala osmeh sa lica. Ona je bila u crvenoj suknji sa dubokim izrazom,a u kosi je imala cvet iste boje. - Čim… »
Zlata Petrović potpuno iskulirala Enu Čolić nakon Elite: Starleta priznala sve, direktno se obratila Peji
Mondo pre 19 dana
Jovan Pejić Peja zauzeo je osmo mesto u "Eliti 8", a po izlasku iz rijalitija dočekali su ga njegovi roditelji – pevačica Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Tokom učešća u rijalitiju, u centru pažnje bio je njegov buran odnos sa Enom Čolić, koji su… »
"Razočarana sam..." Ena posle Elite progovorila o Pejinoj porodici i odnosu sa njim "Previše sam stezala..."
Telegraf pre 19 dana
Jovan Pejić Peja je osvojio osmo mesto u Eliti 8, a njega su po izlasku iz rijalitija dočekali roditelji Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Njegov boravak u rijalitiju obeležio je turbulentan odnos sa Enom Čolić. Njihov odnos pratile su žestoke svađe i… »
''Nije mi ni ruku pružila...'' Ena Čolić se razočarala u porodicu Pejić, evo šta je rekla za Zlatu i Jovana
Kurir pre 19 dana
Jovan Pejić Peja je osvojio osmo mesto u Eliti 8, a njega su po izlasku iz rijalitija dočekali roditelji Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Tokom trajanja rijalitija je imao turbulentan odnos sa Enom Čolić koja je za medije otkrila da se na kraju nisu ni… »
"Peja je samo otišao, razočarana sam": Ena Čolić nakon finala Elite 8 slomljena, Zlata joj nije ni ruku pružila: "Žao mi je"…
Blic pre 19 dana
Jovan Pejić Peja je osvojio osmo mesto u rijalitiju "Elita 8", a njega su po izlasku iz rijalitija dočekali roditelji Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Jovan je u rijalitiju imao turbulentan odnos sa Enom Čolić, koja je za "Blic" otkrila da se na kraju… »
Niko ne veruje da je Zlata uradila ovo kada su se kamere ugasile! Svi iznenađeni potezom pevačice na finalnoj večeri Elite 8…
Alo pre 20 dana
Zlata je došla kao podrška sinu Jovanu Pejiću, a nije se pojavila sama. Sinoć se održalo finalno veče Elite 8, a među prvima je u Šimanovce stigla proslavljena pevačica Zlata Petrović. Zlata je došla kao podrška sinu Jovanu Pejiću, a nije se pojavila… »
''Nije mi ni ruku pružila'' Prvo razočarenje Ene Čolić u porodicu Pejić, spomenula Zlatu i Jovana (video)
Alo pre 19 dana
Slomljena nakon Elite 8. Jovan Pejić Peja je osvojio osmo mesto u Eliti 8, a njega su po izlasku iz rijalitija dočekali roditelji Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja. Tokom trajanja rijalitija je imao turbulentan odnos sa Enom Čolić koja je pred našim… »
Zlata Petrović dočekala sina Peju na finalu Elite 8, odmah se obratila Eni: Šokirala rečima, pa najavila svadbu
Mondo pre 20 dana
U uzbuljivom finalu Elite 8, pojavila su se brojna poznata lica koja su došla da podrže takmičare. Među njima našli su se i Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja, kao podrška svom sinu Jovanu. "Mnogo mi znači što vidim porodicu ovde, oni su mi sve"… »
"On ju je uputio da gazi sve, pretvorila se u đavola" Osman Karić žestoko o Anđeli Đuričić
Alo pre 20 dana
Osman Karić u finalu Elite 8, došao da podrži sina Stefana. Osman Karić došao je u Šimanovce da podrži sina Stefana koji je zauzeo sedmo mesto u rijaliti takmičenju zvanom "Elita 8". Pred našim kamerama, Osman je iskreno progovorio o ovogodišnjem učešću… »
Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!…
Kurir pre 20 dana
Jovan Pejić Peja napustio je finale "Elite 8" kao osmoplasirani učesnik u rijalitiju. Njega su sačekali majka Zlata Petrović, otac Zoran pejić peja, brat Miki Dudić i bratanica Vasilisa. Njegov odlazak najteže je pao Eni Čolić, koja se rasula na komade i… »
Peja plakao kao kiša kad je ugledao Zlatu, ona se odmah obratila eni! Evo koje mesto je Jovan zauzeo u superfinalu Elite 8
Alo pre 20 dana
Jovan Pejić Peja zauzeo visoko mesto u finalu Elite. Jovan Pejić Peja zauzeo je osmo mesto u superfinalu Elite 8, a kamere su zabeležile emotivan trenutak kada je posle dužeg vremena zagrlio majku Zlatu Petrović i oca Zorana. - Peja je podržavao nas kada… »
"Bićete pozvani na najveću svadbu ikada": Zlata Petrović dočekala sina Peju po njegovom izlasku iz rijalitija - obratila se…
Blic pre 20 dana
Jovan Pejić Peja je osvojio osmo mesto u rijalitiju "Elita 8". - Mnogo mi znači što vidim porodicu ovde, oni su mi sve - rekao je večeras Jovan Pejić Peja. - Ako je u pitanju prava ljubav, bićete pozvani na najveću svadbu ikada! Tresem se, ne znam šta da… »
Evo kako se zlata i peja ponašaju kada ih niko ne gleda u finalu Elite ostavili sve u čudu
Alo pre 20 dana
Zlata Petrović u superfinalu Elite 8 dočekala sina Jovana sa osmehom na licu. Zlata Petrović zajedno sa bivšim suprugom Zoranom Pejićem dočekala je sina Jovana u studiju u Šimanovcima, nakon što je rijaliti učesnik osvojio visoko 8. mesto. Pevačica se… »
Peja ima plan za Jovana i enu Evo šta će uraditi ako ostanu zajedno!
Alo pre 20 dana
Peja je iskreno podržao odnos sina Jovane. Zoran Pejić Peja došao je u superfinale Elite 8 kako bi podržao sina Jovana kojeg je dobio u braku sa pevačicom Zlatom Petrović. - Podržavam svaki odnos u kojem je moj sin, platiću im letovanje da idu zajedno… »
"Svako od moje dece ima svoj stan, Jovan i Ja živimo zajedno": Zlata Petrović o sinu i Eni Čolić: "Ako Peja hoće može i meni i…
Blic pre 20 dana
Pevačica Zlata Petrović došla je večeras na finale "Elite 8" da sačeka svog sina Jovana Pejića, koji je već 10 meseci u rijalitiju. "I ja sam volela, i ja sam patila i ja sam nekog vređala, i mene je neko vređao, to je život, nema ljubavi bez bola" -… »
"Vreme je da ode u svoj stan" Zlata Petrović došla da dočeka sina, pa otkrila šta mu je spremila kod kuće za doček
Kurir pre 20 dana
Zlata Petrović konačno je progovorila o učeṣ̌ću svog sina Jovana Pejića Peje u "Eliti 8", koji je 10 meseci vodio pravu ljubavnu dramu u rijalitiju. - Mnogo sam gledala. Televizori su bili svuda po kući. Onda sam naṣ̌la caku kako da ipak malo odpspavam… »
"Molim boga da se oženi!" Zlata Petrović ne krije očaj: "Kad Jovan bude imao ozbiljnu vezu, bežim iz kuće"
Alo pre 20 dana
Zlata Petrović otvorila dušu o Jovanovom učešću u Eliti. Pevačica Zlata Petrović dala je svoj sud o učešću svog sina Jovana Pejića Peje, ali je prokomentarisala i potencijalnu snajku Enu Čolić. Zlata je navela da jedva čeka da joj sin uplovi u ozbiljnu… »
"Kad bude imao ozbiljnu vezu, moram da pobegnem iz stana": Zlata Petrović o sinu i Eni Čolić, šokirala sve
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Zlata Petrović dala je svoj sud o učešću svog sina Jovana Pejića Peje, ali prokomentarisala i potencijalnu snajku Enu Čolić. Zlata je navela da jedva čeka da sin uplovi u ozbiljnu vezu i iseli se iz stana. - Kada on bude imao jednu ozbiljnu… »
Vesti dana »

Gradjani Beograda mogu da odahnu, avio-bomba iz Drugog svetskog rata bezbedno uklonjena – sledi uništenje u Deliblatskoj peščari (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 9 minutajoš 37 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 35 minutajoš 71 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i veoma toplo, temperature do 37 stepeni
Serbian News Media pre 59 minutajoš 17 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih