Povezane vesti

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)

Blic pre 7 dana
Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u Eliti 8, a sada je otkrio da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom koje je Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. Munjezova majka je u dosta navrata govorila da sumnja u to da je Stefani rodila… »
"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim

Kurir pre 8 dana
Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u Eliti 8, a sada, nakon što je ispao iz finala rijalitija otkrio je da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom za koje Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. - Mama se ne slaže sa mojim odlukama… »
Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk

Alo pre 8 dana
Stefani Grujić napustila Elitu 8. Stefani Grujić zauzela je 14. mesto u superfinalu Elite 8, a po dolasku u studijo dočekala je majka, kao i otac njene bivše partnerke Jovane Tomić Matore. - Dok je ovaca, biće i runa. Devojku vidim prvi put u životu -… »
"Verujem da je dete moje, ali ću tražiti DNK test" Izbačeni učesnik Elite iznenadio izjavom, svi zanemeli (video)

"Verujem da je dete moje, ali ću tražiti DNK test" Izbačeni učesnik Elite iznenadio izjavom, svi zanemeli (video)

Alo pre 8 dana
Želi da sazna istinu o očinstvu. Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u superfinalu Elite 8, a sada je otkrio da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom koje je Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. - Mama se ne slaže sa mojim… »
Haos u studiju pinka: Žestoka svađa u programu uživo, pljušte prozivke: "Ko zna da li je dete tvoje, koliko ih je bilo..."

Haos u studiju pinka: Žestoka svađa u programu uživo, pljušte prozivke: "Ko zna da li je dete tvoje, koliko ih je bilo..."

Blic pre 8 dana
Nakon što je Danijel Dujković Munjez napustio Elitu 8 u studiju ga je sačekala porodica, ali je došlo i do sukoba. Naime, Munjez je zauzeo 20. mesto, a on je u rijalitiju saznao da je postao otac, a Stefani Grujić je krila trudnoću od njega i otpočela… »

Vesti dana »