Povezane vesti
"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)
Blic pre 7 dana
Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u Eliti 8, a sada je otkrio da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom koje je Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. Munjezova majka je u dosta navrata govorila da sumnja u to da je Stefani rodila… »
"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 8 dana
Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u Eliti 8, a sada, nakon što je ispao iz finala rijalitija otkrio je da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom za koje Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. - Mama se ne slaže sa mojim odlukama… »
Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 8 dana
Stefani Grujić napustila Elitu 8. Stefani Grujić zauzela je 14. mesto u superfinalu Elite 8, a po dolasku u studijo dočekala je majka, kao i otac njene bivše partnerke Jovane Tomić Matore. - Dok je ovaca, biće i runa. Devojku vidim prvi put u životu -… »
"Verujem da je dete moje, ali ću tražiti DNK test" Izbačeni učesnik Elite iznenadio izjavom, svi zanemeli (video)
Alo pre 8 dana
Želi da sazna istinu o očinstvu. Danijel Dujković Munjez zauzeo 20. mesto u superfinalu Elite 8, a sada je otkrio da planira da pokrene postupak i dokaže očinstvo nad detetom koje je Stefani Grujić tvrdi da je njegovo. - Mama se ne slaže sa mojim… »
Haos u studiju pinka: Žestoka svađa u programu uživo, pljušte prozivke: "Ko zna da li je dete tvoje, koliko ih je bilo..."
Blic pre 8 dana
Nakon što je Danijel Dujković Munjez napustio Elitu 8 u studiju ga je sačekala porodica, ali je došlo i do sukoba. Naime, Munjez je zauzeo 20. mesto, a on je u rijalitiju saznao da je postao otac, a Stefani Grujić je krila trudnoću od njega i otpočela… »
Vesti dana »

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 8 satijoš 26 povezanih