Povezane vesti

"Čula sam loše stvari o njoj" Sofija isprozivala Milicu Veličković, pa najavila tužbu: Ne mogu više da trpim..

"Čula sam loše stvari o njoj" Sofija isprozivala Milicu Veličković, pa najavila tužbu: Ne mogu više da trpim..

Telegraf pre 20 dana
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu rijaliti programa "Elita 8", a nakon izlaska govorila je bez zadrške o svemu što se događalo u rijalitiju. Iako je najviše ostala upamćena po burnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je prevario… »
"Čula sam o njoj stvari koje nisu normalne": Sofija Janjićijević oplela po Milici Veličković, pa najavila tužbu - Jedino će sa…

"Čula sam o njoj stvari koje nisu normalne": Sofija Janjićijević oplela po Milici Veličković, pa najavila tužbu - Jedino će sa…

Blic pre 20 dana
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu "Zadruge 8 Elite", a najviše je ostala upamćena po turbulentnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom koji je ušao u odnos sa njom i prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković. Sofija je istakla da je… »
"Milica je za mene niko i ništa" Sofijin otac podržao ćerkinu aferu sa Terzom

"Milica je za mene niko i ništa" Sofijin otac podržao ćerkinu aferu sa Terzom

Alo pre 20 dana
Sofija Janićijević izašla iz rijalitija i zauzela 11. mesto. Sofija Janićijević stigla je do voditelja Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, gde ju je dočekao otac. Atraktivna rijaliti učesnica zauzela je 11. mesto! On je podržao ćerkinu aferu sa Terzom, ali… »
Da li smo mi dobro čuli? Sofijin otac u programu uživo izvređao Milicu Veličković, pa svoju ćerku vinuo u nebesa

Da li smo mi dobro čuli? Sofijin otac u programu uživo izvređao Milicu Veličković, pa svoju ćerku vinuo u nebesa

Blic pre 20 dana
Sofija Janićijević zauzela je 11. mesto u Eliti 8, a ostala je upamćena po romansi sa Borisavom Terzićem Terzom sa kojim je otpočela ljubavni odnos dok je on bio veren sa Milicom Veličković koja je tada bila u poodmakloj trudnoći. Sofiju je u studiju… »
Da li verujete u ovo? Otac Sofije Janićijević opravdao ćerku, a žestoko izvređao Milicu Veličković

Da li verujete u ovo? Otac Sofije Janićijević opravdao ćerku, a žestoko izvređao Milicu Veličković

Telegraf pre 20 dana
Nakon što je izbačena iz superfinala, Sofija Janićijević je otišla pravac u studio, a tamo ju je sačekao otac. Upravo tada se dogodio jedan šok, kada je kada je izvređao Milicu Veličković, a ćerku nije osudio za postupke. - Bila je vrh, imala svoje… »

Vesti dana »