Povezane vesti
"Čula sam loše stvari o njoj" Sofija isprozivala Milicu Veličković, pa najavila tužbu: Ne mogu više da trpim..
Telegraf pre 20 dana
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu rijaliti programa "Elita 8", a nakon izlaska govorila je bez zadrške o svemu što se događalo u rijalitiju. Iako je najviše ostala upamćena po burnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je prevario… »
"Čula sam o njoj stvari koje nisu normalne": Sofija Janjićijević oplela po Milici Veličković, pa najavila tužbu - Jedino će sa…
Blic pre 20 dana
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu "Zadruge 8 Elite", a najviše je ostala upamćena po turbulentnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom koji je ušao u odnos sa njom i prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković. Sofija je istakla da je… »
"Milica je za mene niko i ništa" Sofijin otac podržao ćerkinu aferu sa Terzom
Alo pre 20 dana
Sofija Janićijević izašla iz rijalitija i zauzela 11. mesto. Sofija Janićijević stigla je do voditelja Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, gde ju je dočekao otac. Atraktivna rijaliti učesnica zauzela je 11. mesto! On je podržao ćerkinu aferu sa Terzom, ali… »
Da li smo mi dobro čuli? Sofijin otac u programu uživo izvređao Milicu Veličković, pa svoju ćerku vinuo u nebesa
Blic pre 20 dana
Sofija Janićijević zauzela je 11. mesto u Eliti 8, a ostala je upamćena po romansi sa Borisavom Terzićem Terzom sa kojim je otpočela ljubavni odnos dok je on bio veren sa Milicom Veličković koja je tada bila u poodmakloj trudnoći. Sofiju je u studiju… »
Da li verujete u ovo? Otac Sofije Janićijević opravdao ćerku, a žestoko izvređao Milicu Veličković
Telegraf pre 20 dana
Nakon što je izbačena iz superfinala, Sofija Janićijević je otišla pravac u studio, a tamo ju je sačekao otac. Upravo tada se dogodio jedan šok, kada je kada je izvređao Milicu Veličković, a ćerku nije osudio za postupke. - Bila je vrh, imala svoje… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Posle požara – prve isporuke pomoći: Gazdinstvo u Cerovcu dobilo nove moravke i novu nadu
U centar pre 1 satjoš 19 povezanih

"Naš lav, veliki borac i veliki čovek..." Potresna objava kluba u kojem je igrao fudbaler koji je preminuo nakon udara groma
Kurir pre 25 minutajoš 17 povezanih

Uoči pregovora na Aljasci: Koji je put Putinu da će biti u Americi i šta želi Tramp?
Danas pre 30 minutajoš 115 povezanih