Повезане вести

"Чула сам лоше ствари о њој" Софија испрозивала Милицу Величковић, па најавила тужбу: Не могу више да трпим..

"Чула сам лоше ствари о њој" Софија испрозивала Милицу Величковић, па најавила тужбу: Не могу више да трпим..

Телеграф 20.07.2025
Софија Јањићијевић заузела је 11. место у финалу ријалити програма "Елита 8", а након изласка говорила је без задршке о свему што се догађало у ријалитију. Иако је највише остала упамћена по бурном односу са Бориславом Терзићем… »
"Чула сам о њој ствари које нису нормалне": Софија Јањићијевић оплела по Милици Величковић, па најавила тужбу - Једино ће са…

"Чула сам о њој ствари које нису нормалне": Софија Јањићијевић оплела по Милици Величковић, па најавила тужбу - Једино ће са…

Блиц 20.07.2025
Софија Јањићијевић заузела је 11. место у финалу "Задруге 8 Елите", а највише је остала упамћена по турбулентном односу са Бориславом Терзићем Терзом који је ушао у однос са њом и преварио тада трудну вереницу Милицу… »
"Милица је за мене нико и ништа" Софијин отац подржао ћеркину аферу са Терзом

"Милица је за мене нико и ништа" Софијин отац подржао ћеркину аферу са Терзом

Ало 20.07.2025
Софија Јанићијевић изашла из ријалитија и заузела 11. место. Софија Јанићијевић стигла је до водитеља Дарка Танасијевића и Иване Шопић, где ју је дочекао отац. Атрактивна ријалити учесница заузела је 11. место! Он је подржао… »
Да ли смо ми добро чули? Софијин отац у програму уживо извређао Милицу Величковић, па своју ћерку винуо у небеса

Да ли смо ми добро чули? Софијин отац у програму уживо извређао Милицу Величковић, па своју ћерку винуо у небеса

Блиц 20.07.2025
Софија Јанићијевић заузела је 11. место у Елити 8, а остала је упамћена по романси са Борисавом Терзићем Терзом са којим је отпочела љубавни однос док је он био верен са Милицом Величковић која је тада била у поодмаклој… »
Да ли верујете у ово? Отац Софије Јанићијевић оправдао ћерку, а жестоко извређао Милицу Величковић

Да ли верујете у ово? Отац Софије Јанићијевић оправдао ћерку, а жестоко извређао Милицу Величковић

Телеграф 20.07.2025
Након што је избачена из суперфинала, Софија Јанићијевић је отишла правац у студио, а тамо ју је сачекао отац. Управо тада се догодио један шок, када је када је извређао Милицу Величковић, а ћерку није осудио за поступке. - Била… »

Вести дана »