Povezane vesti
"Čula sam loše stvari o njoj" Sofija isprozivala Milicu Veličković, pa najavila tužbu: Ne mogu više da trpim..
Telegraf 20.07.2025
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu rijaliti programa "Elita 8", a nakon izlaska govorila je bez zadrške o svemu što se događalo u rijalitiju. Iako je najviše ostala upamćena po burnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je prevario… »
"Čula sam o njoj stvari koje nisu normalne": Sofija Janjićijević oplela po Milici Veličković, pa najavila tužbu - Jedino će sa…
Blic 20.07.2025
Sofija Janjićijević zauzela je 11. mesto u finalu "Zadruge 8 Elite", a najviše je ostala upamćena po turbulentnom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom koji je ušao u odnos sa njom i prevario tada trudnu verenicu Milicu Veličković. Sofija je istakla da je… »
"Milica je za mene niko i ništa" Sofijin otac podržao ćerkinu aferu sa Terzom
Alo 20.07.2025
Sofija Janićijević izašla iz rijalitija i zauzela 11. mesto. Sofija Janićijević stigla je do voditelja Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, gde ju je dočekao otac. Atraktivna rijaliti učesnica zauzela je 11. mesto! On je podržao ćerkinu aferu sa Terzom, ali… »
Da li smo mi dobro čuli? Sofijin otac u programu uživo izvređao Milicu Veličković, pa svoju ćerku vinuo u nebesa
Blic 20.07.2025
Sofija Janićijević zauzela je 11. mesto u Eliti 8, a ostala je upamćena po romansi sa Borisavom Terzićem Terzom sa kojim je otpočela ljubavni odnos dok je on bio veren sa Milicom Veličković koja je tada bila u poodmakloj trudnoći. Sofiju je u studiju… »
Da li verujete u ovo? Otac Sofije Janićijević opravdao ćerku, a žestoko izvređao Milicu Veličković
Telegraf 20.07.2025
Nakon što je izbačena iz superfinala, Sofija Janićijević je otišla pravac u studio, a tamo ju je sačekao otac. Upravo tada se dogodio jedan šok, kada je kada je izvređao Milicu Veličković, a ćerku nije osudio za postupke. - Bila je vrh, imala svoje… »
Vesti dana »
(Foto) Tramp u Ankari: Ukinućemo sankcije uvedene Turskoj, Erdogan veliki lider poštovan širom sveta
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 28 povezanih
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih