Povezane vesti
"Njoj je ostao jedan plac" Bora Santana o Milici Kemez i razvodu, evo kako su podelili imovinu
Kurir pre 8 dana
Na velikom finalu rijalitija "Elita 8" pojavio se nekadašnji učesnik Bora Santana, koji je došao da podrži aktuelne takmičare. Naime, Bora Santana došao je na finale " Elite 8" da podrži učesnike, a pred našim kamerama govorio je o Milici Kemez od koje… »
Bora Santana iskreno o razvodu sa Milicom Kemez: "Njoj je ostao plac, možda budemo prve komšije"
Telegraf pre 8 dana
Na velikom finalu rijalitija "Elita 8" pojavio se nekadašnji učesnik Bora Santana, koji je došao da podrži aktuelne takmičare. Naime, Bora Santana došao je na finale "Elite 8" da podrži učesnike, a pred našim kamerama govorio je o Milici Kemez od koje se… »
''Njoj je ostao plac...'' Bora Santana o podeli imovine nakon razvoda
Alo pre 8 dana
Saopštio detalje o izgradnji svoje vikendice. Sinoć se na velikom finalu "Elite 8" pojavio i nekadašnji učesnik Bora Santana. Naime, Bora Santana došao je na finale "Elite 8" da podrži učesnike, a pred kamerama govorio je o bivšoj ženi od koje se razveo… »
Bora Santana o razvodu od Milice Kemez i nekretninama: "Njoj je ostao plac, a ja na drugom iznajmljujem vikendicu" (Video)
Blic pre 8 dana
Sinoć se na velikom finalu "Elite 8" pojavio i nekadašnji učesnik Bora Santana. Naime, Bora Santana došao je na finale " Elite 8" da podrži učesnike, a pred našim kamerama govorio je o Milici Kemez od koje se razveo nakon 9 meseci braka. "Ostvario sam… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane