Povezane vesti
"Sa suprugom pijem kafu" Oglasio se Lepi Mića nakon izlaska iz rijalitija: Evo da li ulazi u Elitu 9
Telegraf pre 10 dana
Lepi Mića po izlasku iz "Elite" nije davao izjave, međutim, sada je sumirao utiske. - Evo me kod kuće sa suprugom. Sedimo, pijemo kafu. Ona je jedna kraljica, sve razume, mi se fantastično slažemo. Ne znam još da li bih ulazio u narednu sezonu… »
"Sa suprugom radim ovo" Prva izjava Lepog Miće nakon Elite 8, evo šta je rekao o ćerki koja živi na visokoj nozi
Kurir pre 10 dana
Lepi Mića bio je učesnik svih sezona rijalitija "Zadruga", a u "Zadruzi 8 Eliti" zauzeo je 15. mesto. Lepi Mića po izlasku iz "Elite" nije davao izjave, a sad za medije se oglasio i sumirao svoje utiske. - Evo me kod kuće sa suprugom. Sedimo, pijemo… »
"Sa suprugom pijem kafu": Prva izjava Lepog Miće nakon Zadruge 8 Elite, evo da li ulazi u Elitu 9: Pomenuo i ćerku koja živi u…
Blic pre 10 dana
Lepi Mića bio je učesnik svih sezona rijalitija "Zadruga", a u "Zadruzi 8 Eliti" zauzeo je 15. mesto. Lepi Mića po izlasku iz "Elite" nije davao izjave, a sad za "Blic" se oglasio i sumirao svoje utiske. - Evo me kod kuće sa suprugom. Sedimo, pijemo… »
Marinković napustio Šimanovce sa Miljanom, spreman da se posveti Željku: Najavio ulazak u Elitu 9 sa Kulićevom
Telegraf pre 10 dana
Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u rijalitiju "Elita 8", a po izlasku sačekala ga je Miljana Kulić. Ivan nije štedeo reči na račun svoje bivše konkurentkinje Ene Čolić, dok je zajedno sa Miljanom otkrio i planove za novu sezonu. - Retko koga… »
Evo gde je ivan Marinković nakon rijalitija Najavio da ide na more sa malim Željkom, pa se javno zahvalio Miljani
Alo pre 10 dana
Spreman da se posveti sinu Željku. Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u Eliti 8, a njega je po izlasku sačekala Miljana Kulić. Ivan je na samom početku intervjua za "Blic" osuo paljbu po Eni Čolić, a onda su on i Miljana otkrili da planiraju da uđu u… »
Evo gde ide ivan Marinković nakon rijalitija: Spreman da se posveti sinu Željku: "Hvala Miljani", sa Kulićkom najavio ulazak u…
Blic pre 10 dana
Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u Eliti 8, a njega je po izlasku sačekala Miljana Kulić. Ivan je na samom početku intervjua za "Blic" osuo paljbu po Eni Čolić, a onda su on i Miljana otkrili da planiraju da uđu u Elitu 9. - Retko koga podržavam… »
Vesti dana »

Novi protesti posle incidenata na DUNP-u: Građani i studenti okupljeni u Novom Pazaru i Kraljevu
Insajder pre 5 minutajoš 28 povezanih

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 4 satijoš 44 povezane

Kombi sa ukrajinskim državljanima udario u prikolicu kamiona u Sloveniji: Poginulo pet osoba, dve povređene
Radio 021 pre 40 minutajoš 22 povezane

Šta znači kada se more iznenada povuče? Važno upozorenje koje može spasiti život
Serbian News Media pre 1 satjoš 240 povezanih