Povezane vesti
"Sa suprugom pijem kafu" Oglasio se Lepi Mića nakon izlaska iz rijalitija: Evo da li ulazi u Elitu 9
Telegraf 20.07.2025
Lepi Mića po izlasku iz "Elite" nije davao izjave, međutim, sada je sumirao utiske. - Evo me kod kuće sa suprugom. Sedimo, pijemo kafu. Ona je jedna kraljica, sve razume, mi se fantastično slažemo. Ne znam još da li bih ulazio u narednu sezonu… »
"Sa suprugom pijem kafu": Prva izjava Lepog Miće nakon Zadruge 8 Elite, evo da li ulazi u Elitu 9: Pomenuo i ćerku koja živi u…
Blic 20.07.2025
Lepi Mića bio je učesnik svih sezona rijalitija "Zadruga", a u "Zadruzi 8 Eliti" zauzeo je 15. mesto. Lepi Mića po izlasku iz "Elite" nije davao izjave, a sad za "Blic" se oglasio i sumirao svoje utiske. - Evo me kod kuće sa suprugom. Sedimo, pijemo… »
Marinković napustio Šimanovce sa Miljanom, spreman da se posveti Željku: Najavio ulazak u Elitu 9 sa Kulićevom
Telegraf 20.07.2025
Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u rijalitiju "Elita 8", a po izlasku sačekala ga je Miljana Kulić. Ivan nije štedeo reči na račun svoje bivše konkurentkinje Ene Čolić, dok je zajedno sa Miljanom otkrio i planove za novu sezonu. - Retko koga… »
Evo gde ide ivan Marinković nakon rijalitija: Spreman da se posveti sinu Željku: "Hvala Miljani", sa Kulićkom najavio ulazak u…
Blic 20.07.2025
Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u Eliti 8, a njega je po izlasku sačekala Miljana Kulić. Ivan je na samom početku intervjua za "Blic" osuo paljbu po Eni Čolić, a onda su on i Miljana otkrili da planiraju da uđu u Elitu 9. - Retko koga podržavam… »
Vesti dana »
Milioni građana od danas bogatiji za 6.000 dinara — država počela veliku isplatu, evo ko prvi dobija novac
RINA pre 57 minutajoš 35 povezanih
Anketa: Trampova popularnost na istorijski niskom nivou
Radio sto plus pre 56 minutajoš 15 povezanih
Stiglo pitanje, stigao i odgovor: Selektor Srbije otkrio njegovu budućnost na klupi „orlova“!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana oblačno sa kišom: temperatura do 21 stepen
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 15 povezanih