Povezane vesti
Marko iz Velike Plane odbio da ide u Ćacilend, pa dobio otkaz u Opštini: „Ko si ti da radiš ovde? Ako ne želiš da ideš na SNS…
Nova 20.07.2025
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude „student koji želi da uči“ u Pionorskom parku, to jest Ćacilendu. “Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »
Radnik opštine dobio otkaz zbog odbijanja odlaska na SNS miting
Serbian News Media 20.07.2025
Marko Marić, zaposlen u Opštini Velika Plana na neodređeno vreme, tvrdi da je dobio otkaz jer je odbio da prisustvuje mitingu Srpske napredne stranke (SNS). Za N1 je ispričao da ga je načelnik pozvao u kancelariju i direktno mu rekao: “Ko si ti da radiš… »
Odbio da ide u Ćacilend pa dobio otkaz (foto)
Pravda 20.07.2025
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude "student koji želi da uči" u Pionirskom parku, to jest Ćacilendu. - Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »
Odbio da bude "student koji želi da uči" pa dobio otkaz: U Velikoj Plani ne trpe samo radnici javnih preduzeća
N1 Info 20.07.2025
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude „student koji želi da uči“ u Pionorskom parku, to jest Ćacilendu. “Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »
Vesti dana »

Srbija je danas podeljena na dva godišnja doba Na severu će biti toplo, a jug da se spremi na pljuskove sa grmljavinom
Alo pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas zaseda Skupština Srbije: Šta sve vlast pokušava da proturi kroz 47 tačaka dnevnog reda. EXPO je samo vrh ledenog brega
Nova pre 52 minutajoš 10 povezanih

Glišić rekao da 1. novembra očekuje "najveće nasilje" i "spaljivanje Novog Sada", deo opozicije mu odgovorio
Radio 021 pre 7 minutajoš 2 povezane

Tramp: Skoro da sam doneo odluku – šta će dobiti Kijev i da li će "tomahavk" leteti u Rusiju
RTS pre 2 minutajoš 6 povezanih