Povezane vesti

Marko iz Velike Plane odbio da ide u Ćacilend, pa dobio otkaz u Opštini: „Ko si ti da radiš ovde? Ako ne želiš da ideš na SNS…

Marko iz Velike Plane odbio da ide u Ćacilend, pa dobio otkaz u Opštini: „Ko si ti da radiš ovde? Ako ne želiš da ideš na SNS…

Nova pre 16 dana
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude „student koji želi da uči“ u Pionorskom parku, to jest Ćacilendu. “Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »
Radnik opštine dobio otkaz zbog odbijanja odlaska na SNS miting

Radnik opštine dobio otkaz zbog odbijanja odlaska na SNS miting

Serbian News Media pre 16 dana
Marko Marić, zaposlen u Opštini Velika Plana na neodređeno vreme, tvrdi da je dobio otkaz jer je odbio da prisustvuje mitingu Srpske napredne stranke (SNS). Za N1 je ispričao da ga je načelnik pozvao u kancelariju i direktno mu rekao: “Ko si ti da radiš… »
Odbio da ide u Ćacilend pa dobio otkaz (foto)

Odbio da ide u Ćacilend pa dobio otkaz (foto)

Pravda pre 16 dana
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude "student koji želi da uči" u Pionirskom parku, to jest Ćacilendu. - Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »
Odbio da bude "student koji želi da uči" pa dobio otkaz: U Velikoj Plani ne trpe samo radnici javnih preduzeća

Odbio da bude "student koji želi da uči" pa dobio otkaz: U Velikoj Plani ne trpe samo radnici javnih preduzeća

N1 Info pre 16 dana
Radni dan zaposlenog na neodređeno u Opštini Velika Plana prekinuo je poziv kog se pribojavao. A sve zato što je odbio da bude „student koji želi da uči“ u Pionorskom parku, to jest Ćacilendu. “Pozvan sam u kancelariju od strane sekretarice, ja sam… »

Vesti dana »