Повезане вести

Марко из Велике Плане одбио да иде у Ћациленд, па добио отказ у Општини: „Ко си ти да радиш овде? Ако не желиш да идеш на СНС…

Марко из Велике Плане одбио да иде у Ћациленд, па добио отказ у Општини: „Ко си ти да радиш овде? Ако не желиш да идеш на СНС…

Нова 20.07.2025
Радни дан запосленог на неодређено у Општини Велика Плана прекинуо је позив ког се прибојавао. А све зато што је одбио да буде „студент који жели да учи“ у Пионорском парку, то јест Ћациленду. “Позван сам у канцеларију од стране… »
Радник општине добио отказ због одбијања одласка на СНС митинг

Радник општине добио отказ због одбијања одласка на СНС митинг

Сербиан Невс Медиа 20.07.2025
Марко Марић, запослен у Општини Велика Плана на неодређено време, тврди да је добио отказ јер је одбио да присуствује митингу Српске напредне странке (СНС). За Н1 је испричао да га је начелник позвао у канцеларију и директно му… »
Одбио да иде у Ћациленд па добио отказ (фото)

Одбио да иде у Ћациленд па добио отказ (фото)

Правда 20.07.2025
Радни дан запосленог на неодређено у Општини Велика Плана прекинуо је позив ког се прибојавао. А све зато што је одбио да буде "студент који жели да учи" у Пионирском парку, то јест Ћациленду. - Позван сам у канцеларију од стране… »
Одбио да буде "студент који жели да учи" па добио отказ: У Великој Плани не трпе само радници јавних предузећа

Одбио да буде "студент који жели да учи" па добио отказ: У Великој Плани не трпе само радници јавних предузећа

Н1 Инфо 20.07.2025
Радни дан запосленог на неодређено у Општини Велика Плана прекинуо је позив ког се прибојавао. А све зато што је одбио да буде „студент који жели да учи“ у Пионорском парку, то јест Ћациленду. “Позван сам у канцеларију од стране… »

Вести дана »