Povezane vesti

Nikola Jokić usred Kine video natpis na srpskom, pa se izbezumio: "Ovo je moj jezik!"

Nikola Jokić usred Kine video natpis na srpskom, pa se izbezumio: "Ovo je moj jezik!"

Telegraf pre 17 dana
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, nalazi se sada na turneji po Kini povodom kampanje sa svojim sponzorom, kineskim brendom 361°, a sada se desilo nešto potpuno nestvarno. Nikola je tokom obilaska grada i njegovih turističkih atrakcija ugledao iz… »
Jokić šetao u Kini i video natpis na ćirilici: Svi su morali da stanu dok je Nikola držao lekciju

Jokić šetao u Kini i video natpis na ćirilici: Svi su morali da stanu dok je Nikola držao lekciju

Mondo pre 17 dana
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić trenutno boravi u Kini gde učestvuje u promotivnoj kampanji jednog tamošnjeg brenda. Mnogo zanimljivih snimaka se pojavila na društvenim mrežama ovih dana, a navijači su u totalnoj histeriji gde god se Jokić pojavi… »
(Video) „Ovo je moj jezik“ Jokić stao usred Kine zbog ćirilice

(Video) „Ovo je moj jezik“ Jokić stao usred Kine zbog ćirilice

Dnevnik pre 17 dana
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić trenutno boravi u Kini gde učestvuje u promotivnoj kampanji jednog tamošnjeg brenda. Mnogo zanimljivih snimaka se pojavila na društvenim mrežama ovih dana, a navijači su u totalnoj histeriji gde god se Jokić pojavi… »
Scene iz Kine koje će vas oduševiti! Jokić se "istopio" kada ih je ugledao, odmah je uzeo telefon i počeo da snima!

Scene iz Kine koje će vas oduševiti! Jokić se "istopio" kada ih je ugledao, odmah je uzeo telefon i počeo da snima!

Kurir pre 17 dana
Najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić trenutno boravi u Kini gde učestvuje u promotivnim aktivnostima sportskog brenda "361" čije je zaštitno lice. Somborac je turneju po Kini nastavio u gradu Čengdu, gde su mu oduševljeni navijači priredili doček za… »
VIDEO Jedna stvar Jokića oduševila u Kini, odmah uzeo telefon i počeo da snima

VIDEO Jedna stvar Jokića oduševila u Kini, odmah uzeo telefon i počeo da snima

Nova pre 17 dana
Nikola Jokić je ponovo pokazao svoju jednostavnost i neposrednost – ovaj put u Kini, gde trenutno boravi u sklopu promotivne turneje sa brendom 361° čiji je globalni ambasador. Srpski as i trostruki MVP NBA lige stigao je u kineski grad Čengdu, treću… »
Nikola Jokić sa bratom posetio najveću atrakciju Kine, jedna stvar ga baš oduševila i ne skida osmeh sa lica

Nikola Jokić sa bratom posetio najveću atrakciju Kine, jedna stvar ga baš oduševila i ne skida osmeh sa lica

Telegraf pre 17 dana
Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa i globalni ambasador brenda 361°, stigao je 19. jula u kineski grad Čengdu, gde je nastavio svoju promotivnu turneju kroz Kinu. Ovo je treća stanica njegove „361° China Tour“, a srpski košarkaš je svojom harizmom… »

Vesti dana »