Povezane vesti
Šta je dumskroling i možemo li mu se odupreti
BBC News 20.07.2025
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića… »
Danas 20.07.2025
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »
Južne vesti 20.07.2025
BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da… »
Radio 021 20.07.2025
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg… »
NIN 20.07.2025
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. "Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »
Vesti dana »
(KVIZ) Da li biste položili malu maturu iz matematike: Objavljen današnji test
N1 Info pre 41 minutajoš 44 povezane
Tramp diže tenzije na G7 i preti Iranu: "Sav pakao će se sručiti na njih"
B92 pre 1 satjoš 44 povezane
Set izmena za unapredjenje pravosudnih zakona sutra pred narodnim poslanicima
RTV pre 31 minutajoš 21 povezana
Brnabić:Poseta Stevanovića značajna za bilateralne odnose Srbije i Slovenije i region
NIN pre 36 minutajoš 17 povezanih
Tramp: Rusija bi trebalo da postigne dogovor sa Ukrajinom, a Izrael da obustavi napade
Euronews pre 26 minutajoš 17 povezanih