Povezane vesti

Šta je dumskroling i možemo li mu se odupreti

BBC News pre 8 dana
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića… »

Danas pre 8 dana
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »

Južne vesti pre 8 dana
BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da… »

Radio 021 pre 8 dana
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg… »

NIN pre 8 dana
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. "Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »

Vesti dana »