Povezane vesti
Šta je dumskroling i možemo li mu se odupreti
BBC News 20.07.2025
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića… »
Radio 021 20.07.2025
Izloženost uznemirujućem sadržaju može da stvori osećaj neizvesnosti, a prekomerno praćenje negativnih vesti može da izazove i posrednu traumu. BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg… »
NIN 20.07.2025
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. "Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »
Danas 20.07.2025
Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da znam šta se dešava… »
Južne vesti 20.07.2025
BBC/JAKOV PONJAVIĆ Čitanje vesti sa ekrana uz jutarnju kafu do skoro je bila svakodnevna navika 35-godišnjeg Dušana Stanojevića. Nekada je tu sliku upotpunjavao i glas njegovih omiljenih televizijskih voditelja jutarnjeg programa. „Oduvek sam voleo da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih
Iran odbacio najnoviji predlog za prekid vatre, razgovori se navodno nastavljaju
Serbian News Media pre 1 satjoš 49 povezanih
Proučavanje ovih detalja na Mesečevoj površini u fokusu posade Artemis II: Pogledajte šta ih čeka pri povratku
Mondo pre 5 minutajoš 45 povezanih
Iran sarkastično odgovorio na Trampov ultimatum: Možete li da pomerite rok?
Sputnik pre 2 satajoš 24 povezane
Američki ministar odbrane: Iran će morati da napravi mudar izbor, jer se Tramp ne šali
N1 Info pre 55 minutajoš 38 povezanih