Povezane vesti
Bujica emocija: Ceca Ražnatović muzikom i pesmom "zapalila" crnogorsko primorje (foto)
Večernje novosti pre 7 dana
NA BRDU iznad Budve, pod zvezdanim nebom, sinoć se odvijao pravi muzički spektakl, jer je najveća balkanska estradno-muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, nastupila je pred hiljadama obožavalaca u najvećoj diskoteci na otvorenom i još jednom… »
Naše pevačice zapalile atmosferu na Cecinom koncertu u Crnoj Gori! Jedna u miniću, druga se utegla, a dole...
Telegraf pre 8 dana
Sinoć je na brdu iznad Budve održan spektakularan koncert balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je publici priredila pravo muzičko uživanje na svom 21. nastupu u popularnom klubu Top Hill. Atmosfera je bila na vrhuncu od prvih taktova hita… »
Ceci se desio peh u Crnoj Gori pre nastupa: Pevačica otkrila detalje, umešala i svoj tim
Mondo pre 8 dana
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je priredila pravi spektakl u Budvi, gde je nastupala pred publikom iz celog regiona. Kako je otkrila nakon nastupa, u popularnom klubu u Crnoj Gori nastupa već 11 godina i svaki put je, kaže, obuzme posebna… »
"Bilo je kritično" Ceca urnebesno o haljinici koju je nosila: "Nadala sam se da će mi..."
Telegraf pre 8 dana
Balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je priredila pravi spektakl u Budvi, gde je nastupala pred publikom iz celog regiona. Kako je otkrila nakon nastupa, u popularnom klubu u Crnoj Gori nastupa već 11 godina i svaki put je, kaže, obuzme… »
Ceca u ubitačnom miniću zapalila brdo iznad Budve! Izgleda nikad bolje, preko 10 godina ruši sopstvene rekorde
Telegraf pre 8 dana
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć, 19. jula, priredila je spektakl u najpoznatijoj diskoteci na ovim prostorima, gde je održala svoj čak 21. nastup na Top Hillu. Već od prvih taktova hita "Lepi grome moj" bilo je jasno da publiku čeka… »
Ceca u miniću celom u kristalima zapalila crnu goru: "Nadala sam se da će mi haljina biti tesna" - Progovorila o planovima pa…
Blic pre 8 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan nastup u Crnoj Gori. Ceca je, nakon nastupa, otkrila da već 11 godina peva u popularnom klubu u Budvi i da je tu posebna emocija. - Presrećna sam. Mislim da je ovde publika… »
Zbog Cece su večeras blokirane sve ulice: Biseri po njoj, noge u mrežastim čarapama, a dekolte "nikad jači"
Telegraf pre 8 dana
Balkanska zvezda Ceca Ražnatović stigla je u najveću diskoteku na ovim prostorima, na najpoznatije brdo iznad Budve, gde će večeras održati svoj 21. nastup na Top Hilu. U brutalnoj mini haljini optočenoj biserima, Ceca je raspametila izgledom i pokazala… »
Vesti dana »

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata
Vreme pre 1 satjoš 34 povezane

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 32 minutajoš 27 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 55 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 23 povezane