Povezane vesti
"Tata je glavni, ja sam se samo pridružio" Banaćanin završio za doktora ali umesto ordinacije izabrao njivu! Sad uči i…
Kurir pre 8 dana
Adelin Vereš je mladi poljoprivrednik iz Lokve kod Alibunara koji je odlučio da prenese ljubav prema seoskom životu uprkos završenim studijama stomatologije. Vereš potiče iz porodice koja se bavi ratarstvom preko 50 godina. Iako je studirao stomatologiju… »
Na mladima selo ostaje! Adelin (27) iz Vojvodine je odabrao ratarstvo umesto kancelarije i poručuje: "Selo ne bih menjao ni za…
Blic pre 8 dana
Mladi poljoprivrednici su prava retkost. Prema statistici, čak 42,5% poljoprivrednika su stariji od 65 godina. Adelin Vereš, 27-godišnji mladi poljoprivrednik iz Lokve kod Alibunara, za "Blic" TV ispričao je svoju priču koja se razlikuje od uobičajenih… »
Vesti dana »

"Da nisam tu..." Tramp tvrdi da je sprečio šest velikih ratova
Večernje novosti pre 14 minutajoš 41 povezana

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 58 povezanih