Повезане вести
Бризуела: Недостајаће нам Џабари, сам може да решава мечеве
Спорт клуб 20.07.2025
Кошаркаш Барселоне Дарио Бризуела рекао је да ће екипи недостајати крилни центар Џабари Паркер, који је напустио шпански клуб и појачао Партизан. Шпански шутер оставио је добар утисак откако је стигао из Уникахе. Бек се нарочито… »
У Барселони већ жале за Паркером: "Да није било повреда, не би дошао у Европу!"
Спортске.нет 20.07.2025
Искусни амерички кошаркаш Џабари Паркер без сумње ће бити најзвучније појачање Партизана, барем ако је судити на основу досадашњег тока прелазног рока, а да је реч о играчу који је само силом прилика у Европи сведоче и речи… »
Бивши саиграч из Барсе нахвалио Паркера: "Никада нисам видео талентованијег играча, недостајаће нам"
Телеграф 20.07.2025
Кошаркашки клуб Партизан довео је Џабарија Паркера као највеће појачање летњег прелазног рока, али његов бивши саиграч из Барселоне, Дарио Бризуела, га не заборавља. Признао је Шпанац да је Паркер убедљиво најталентованији… »
Хвалоспеви о Партизановом појачању: "Може сам да добија утакмице"
Б92 20.07.2025
Дарио Брисуела, кошаркаш Барселоне, жали за одласком Џабарија Паркера. Паркер је после две успешне сезоне у Барселони одлучио да овог лета напусти тај клуб, након чега је потписао уговор са Партизаном. Брисуела је похвално… »
"Да није било повреда паркер би био у НБА" Кошаркаш Барселоне о новом појачању Партизана: Најталентованији играч са којим сам…
Курир 20.07.2025
Кошаркаш Барселоне, Дарио Бризуела, говорио је о свом сада већ бившем саиграчу и новом појачању Партизана - Џабарију Паркеру. Други пик НБА драфта 2014. године и један од најбољих играча Барселоне у претходне две сезоне… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 9 минутајош 1 повезана

Туск: Белоруски дрон летео изнад зграде владе и резиденције пољског председника
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Разбијена криминална мрежа: Заплењено 2.435 контејнера кинеске робе у луци Пиреј: Процењена штета за ЕУ 800 милиона евра!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана