Povezane vesti
"Video me je neokupanu, celo telo i nesavršenosti" Luna emotivnim rečima o Miljkoviću: Najveći blagoslov od Boga...
Kurir pre 8 dana
Luna Đogani i Marko Miljković zaljubili su se tokom učešća u Zadruzi, a ona je nekoliko puta govorila da je navijala za njega dok se takmičio u Velikom Bratu. Ljubav im je prošla mnoge testove i turbulencije, te su u intimnom okruženju izgovorili… »
"Video me je neokupanu, raščupanu dok plačem" Luna Đogani nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa Markom Miljkovićem
Alo pre 8 dana
Objavila emotivnu poruku kojom se obratila Marku i time dirnula brojne pratioce. Luna Đogani je godinama u skladnom braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim je odnos započela u rijaliti programu Zadruga 2. Iako o svojoj ljubavi neretko govore javno, Luna je… »
"Video je celo moje telo, Video me neokupanu, raščupanu, a voli me": Luna Đogani ogolela dušu o odnosu sa Markom: "Moj partner"…
Blic pre 8 dana
Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 2" otpočela je vezu sa svojim suprugom Markom Miljkovićem. Luna i Marko zatim su se venčali i dobili svoje dve ćerke Miu i Lanu. Đoganijeva je sada na Instagramu podelila dirljivu poruku koju je posvetila partneru. - Moj… »
Vesti dana »

Prve slike masakra u Njujorku: Napadač izašao iz "BMW-a" sa puškom, pa osuo paljbu po prolaznicima (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 13 povezanih

Ne odlažite kišobrane, i danas će da pljušti Dosta svežije, evo dokle će biti tako (foto)
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih

Na današnji dan: Umro Van Gog, rođen Musolini, turska vojska zauzela Petrovaradin
Radio 021 pre 27 minutajoš 2 povezane