Povezane vesti

"Video me je neokupanu, celo telo i nesavršenosti" Luna emotivnim rečima o Miljkoviću: Najveći blagoslov od Boga...

"Video me je neokupanu, celo telo i nesavršenosti" Luna emotivnim rečima o Miljkoviću: Najveći blagoslov od Boga...

Kurir pre 8 dana
Luna Đogani i Marko Miljković zaljubili su se tokom učešća u Zadruzi, a ona je nekoliko puta govorila da je navijala za njega dok se takmičio u Velikom Bratu. Ljubav im je prošla mnoge testove i turbulencije, te su u intimnom okruženju izgovorili… »
"Video me je neokupanu, raščupanu dok plačem" Luna Đogani nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa Markom Miljkovićem

"Video me je neokupanu, raščupanu dok plačem" Luna Đogani nakon mnogo godina otkrila detalje odnosa sa Markom Miljkovićem

Alo pre 8 dana
Objavila emotivnu poruku kojom se obratila Marku i time dirnula brojne pratioce. Luna Đogani je godinama u skladnom braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim je odnos započela u rijaliti programu Zadruga 2. Iako o svojoj ljubavi neretko govore javno, Luna je… »
"Video je celo moje telo, Video me neokupanu, raščupanu, a voli me": Luna Đogani ogolela dušu o odnosu sa Markom: "Moj partner"…

"Video je celo moje telo, Video me neokupanu, raščupanu, a voli me": Luna Đogani ogolela dušu o odnosu sa Markom: "Moj partner"…

Blic pre 8 dana
Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 2" otpočela je vezu sa svojim suprugom Markom Miljkovićem. Luna i Marko zatim su se venčali i dobili svoje dve ćerke Miu i Lanu. Đoganijeva je sada na Instagramu podelila dirljivu poruku koju je posvetila partneru. - Moj… »

Vesti dana »