Povezane vesti

Rakić ostaje u UFC

Rakić ostaje u UFC

B92 pre 9 dana
Aleksandar Rakić potpisao je novi ugovor, koji mu garantuje opstanak u najjačoj MMA organizaciji, UFC. Ovo je za srpskog borca rođenog u Beču biti četvrti ugovor sa UFC organizacijom, čiji je član od 2017. godine. "Ponosan sam što mogu da objavim da sam… »
Aleksandar Rakić potpisao novi ugovor sa UFC

Aleksandar Rakić potpisao novi ugovor sa UFC

Sportske.net pre 10 dana
Aleksandar Rakić (33) je u ovom trenutku najuspešniji srpski MMA borac koji je, iako rođen u Beču, 2020. godine odlučio da nastupa pod zastavom Srbije. Danas je Rakić objavio vest da je produžio ugovor sa UFC-om, najkvalitetnijom MMA organizacijom na… »
Aleksandar Rakić četvrti put potpisao za UFC, kakav ugovor za našeg MMA borca!

Aleksandar Rakić četvrti put potpisao za UFC, kakav ugovor za našeg MMA borca!

Telegraf pre 10 dana
Srpski MMA borac i jedan od najrespektabilnijih predstavnika naše zemlje u svetu borilačkog sporta, Aleksandar Rakić, objavio je da je po četvrti put produžio ugovor sa UFC-om, najjačom svetskom MMA organizacijom. Rakić nije krio svoje emocije povodom… »
Aleksandar Rakić potpisao ugovor, potvrdio veliku UFC vest

Aleksandar Rakić potpisao ugovor, potvrdio veliku UFC vest

Sport klub pre 10 dana
Aleksandar Rakić, najuspešniji srpski MMA borac, planira još dugo da ostane pod okriljem UFC, najkvalitetnije svetske promocije. Na svojim društvenim mrežama 33-godišnji Bečlija je sa pratiocima podelio vest o potpisivanju novog UFC ugovora. “Ponosan sam… »

Vesti dana »