Povezane vesti
Skandalozne tvrdnje Epstajnove bivše: Bio je Trampov najbolji prijatelj, zajedno su planirali zlodela
B92 pre 31 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna iznela je nove, ozbiljne optužbe protiv Donalda Trampa. U petak je za CNN izjavila da su njen bivši partner i bivši predsednik SAD bili izuzetno bliski, što baca novo… »
"Tramp me je napastvovao!" Žestoke optužbe na račun predsednika SAD! Pominje se i Džefri Epstin: Oni su bili vrlo bliski!
Alo pre 31 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili veoma bliski, što baca novo… »
Bivša Epstajnova devojka opet optužuje američkog predsednika: Tramp me je napastvovao, on i Džefri su bili najbolji prijatelji…
Nova pre 31 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili iznimno bliski, što baca… »
"Tramp me je napastvovao!": Bivša Epstajnova devojka teško optužila američkog predsednika: On i Džefri su bili vrlo bliski i…
Kurir pre 31 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili veoma bliski, što baca… »
"Bili su najbolji prijatelji, Tramp me je zlostavljao": Bivša devojka osuđenog pedofila Epstajna iznela šokantne detalje…
Blic pre 31 dana
Bivša manekenka i bivša devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna iznela je nove, ozbiljne optužbe protiv Donalda Trampa. U petak je rekla CNN-u da su njen bivši partner i američki predsednik bili izuzetno bliski, bacajući novo svetlo na… »
Vesti dana »

Okupljanja protiv blokada: Kako su izgledala i šta su poruke: Dačić otkrio kada su novi skupovi (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Lavrov: Bez Moskve nema rešenja kolektivne bezbednosti; evropske zemlje voljne da pošalju mirovne trupe
RTV pre 12 minutajoš 2 povezane