Povezane vesti

Skandalozne tvrdnje Epstajnove bivše: Bio je Trampov najbolji prijatelj, zajedno su planirali zlodela

Skandalozne tvrdnje Epstajnove bivše: Bio je Trampov najbolji prijatelj, zajedno su planirali zlodela

B92 pre 9 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna iznela je nove, ozbiljne optužbe protiv Donalda Trampa. U petak je za CNN izjavila da su njen bivši partner i bivši predsednik SAD bili izuzetno bliski, što baca novo… »
"Tramp me je napastvovao!" Žestoke optužbe na račun predsednika SAD! Pominje se i Džefri Epstin: Oni su bili vrlo bliski!

"Tramp me je napastvovao!" Žestoke optužbe na račun predsednika SAD! Pominje se i Džefri Epstin: Oni su bili vrlo bliski!

Alo pre 9 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili veoma bliski, što baca novo… »
Bivša Epstajnova devojka opet optužuje američkog predsednika: Tramp me je napastvovao, on i Džefri su bili najbolji prijatelji…

Bivša Epstajnova devojka opet optužuje američkog predsednika: Tramp me je napastvovao, on i Džefri su bili najbolji prijatelji…

Nova pre 10 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili iznimno bliski, što baca… »
"Tramp me je napastvovao!": Bivša Epstajnova devojka teško optužila američkog predsednika: On i Džefri su bili vrlo bliski i…

"Tramp me je napastvovao!": Bivša Epstajnova devojka teško optužila američkog predsednika: On i Džefri su bili vrlo bliski i…

Kurir pre 10 dana
Bivša manekenka i nekadašnja devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna Stejsi Vilijams iznela je nove, teške optužbe na račun Donalda Trampa. Ona je navela kako su njezin bivši partner i američki predsednik bili veoma bliski, što baca… »
"Bili su najbolji prijatelji, Tramp me je zlostavljao": Bivša devojka osuđenog pedofila Epstajna iznela šokantne detalje…

"Bili su najbolji prijatelji, Tramp me je zlostavljao": Bivša devojka osuđenog pedofila Epstajna iznela šokantne detalje…

Blic pre 10 dana
Bivša manekenka i bivša devojka osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna iznela je nove, ozbiljne optužbe protiv Donalda Trampa. U petak je rekla CNN-u da su njen bivši partner i američki predsednik bili izuzetno bliski, bacajući novo svetlo na… »

Vesti dana »