Повезане вести
"Одвратно је то што је урадила": Ђедовић оплео по Анђели, није штедео речи пре финала, споменуо и Карића
Мондо 20.07.2025
Пре великог финала "Елите", своје утиске о фаворитима и овогодишњим такмичарима сумирао је и Марко Ђедовић у емисији на Пинку. У свом стилу рекао је: "Пуно је пацијената, много њих ме нервира. Сад кад сам изашао ми је… »
"Одвратно ми је то што је урадила": Ђедовић на финалу Елите 8 о Анђели Ђуричић: Поменуо и њене интимне клипове (видео)
Блиц 20.07.2025
Марко Ђедовић на финалу Елите 8 је за "Блиц" искрено говорио о дешавањима у ријалитију након његовог изласка. - Пуно је пацијената, много њих ме нервира. Сад кад сам изашао ми је презанимљиво, тек сада ми је занимљиво па ми… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против 13 особа због пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом саду
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 45 повезаних

Редфорда смрвила смрт глумице која је патила за дасом из Југославије: Двоје деце сахранио, па га смувала 20 година млађа
Мондо пре 3 минутајош 38 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 29 минутајош 27 повезаних

Број убијених цивила у Гази повећан на 68, на десетине повређено у нападу Израела
РТВ пре 8 минутајош 35 повезаних