Повезане вести
Веленсу 15. етапа Тур д’Франса
Нова 20.07.2025
Белгијски бициклиста Тим Веленс победник је 15. етапе на Тур д'Франсу, а вођство у генералном пласману задржао је његов тимски колега из екипе Емирејтс Тадеј Погачар из Словеније. Веленс је у етапи дугој 169,3 километра од Миреа… »
Белгијанац Веленс победник 15. етапе на Тур д'Франсу
Спортски журнал 20.07.2025
У понедељак је слободан дан на Тур д'Франсу, трка се наставља у уторак. Белгијски бициклиста Тим Веленс победник је 15. етапе на Тур д'Франсу, а вођство у генералном пласману задржао је његов тимски колега из екипе Емирејтс… »
Валенсу прва победа на Туру, Погачар и даље у вођству
Спорт клуб 20.07.2025
Белгијски бициклиста Тим Валенс, члан УАЕ Теам Емиратес-КСРГ, победник је 15. етапе на овогодишњем Тур де Франсу, Словенац Тадеј Погачар задржао је вођство у генералном поретку. Валенс је етапу дугу 169.3 киломера од Муреа до… »
Белгијанац најбољи на 15. етапи Тур д'Франса
Б92 20.07.2025
Белгијски бициклиста Тим Веленс победник је 15. етапе на Тур д'Франсу, а вођство у генералном пласману задржао је његов тимски колега из екипе Емирејтс Тадеј Погачар из Словеније. Веленс је у етапи дугој 169,3 километра од Миреа… »
Валенс сам на циљу 15. етапе, али Погачар и даље доминира Тур де Франсом
Телеграф 20.07.2025
Један од најбољих белгијдских бициклиста, Тим Валенс, остварио је велику личну победу на легендарној трци Тур де Франс, након што је тријумфовао у 15. етапи возећи сам до циља. Његов соло бег кроз ветровиту трасу од Муреа до… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 40 повезаних

"Он је допао да ми буде зет" Овако је мајка Маје Огњеновић причала о Дачи Икодиновићу: Нико није слутио да ће доћи до развода
Курир пре 0 минутајош 39 повезаних

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

Тројица пољопривредника завршила у полицији, приведени јер су бранили протест
Луфтика пре 25 минутајош 13 повезаних

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 4 сатијош 26 повезаних